Deel 95

1.1K 91 115
                                    

Zonder wat te zeggen kijkt hij voor zich uit.
_______________________________________

First wil ik jullie enorm bedanken want "Black and White love" heeft vandaag de 10k stemmen gehaald en "The promise" bijna 1k so much love!🥰

Perspectief Adnane Mazroui:

Denkend kijk ik voor me uit waarna ik de dokters kant op kijk die in slaap is gevallen, zuchtend sta ik op waarna ik haar optil en op bed leg, ik voel nog met me hand of ze koorts heeft, als dat gelukkig niet zo is loop ik weer naar de bank en staar ik dood voor me uit en denk ik over van alles na...

Perspectief Fikria Benaisia/mazroui:

Zuchtend kijk ik naar Adnane die diep in zijn gedachtes is verdronken "heb je het niet koud?" sliep jij niet? "nee" "oké dan, ga slapen" "oké dan ik ga slapen" doe ik zijn toon na "heb je het niet koud?" herhaal ik mijn vraag "nee" "oja ja jij hebt nooit pijn, nooit koud, je word nooit moe toch?" "klopt, yallah ga slapen" "je gaat ziek worden" "kan, geen probleem" lachend kijk ik hem aan "ga je altijd zo reageren?" "ga je altijd zo praten?" zuchtend kijk ik hem aan "oké dan doe maar wat jij wilt" zeg ik waarna ik me omdraai "als je mij dat nou eens toelaat.." zonder wat te zeggen doe ik het deken meer over me heen, als hij opeens begint te hoesten kijk ik lachend voor me uit "nog lang te leven hoop ik!" "weet je zeker?" "zeker wat?" "dat je wilt dat ik nog lang leef" lachend kijk ik voor me uit waarna ik me hand onder me hoofd doe en me ogen sluit "slaap je?" "je zei toch dat ik moest slapen" "mooi, yallah ga slapen" algauw barst ik uit lachen "wollah ik ga zometeen echt ontploffen van de woede, even serieus Adnane beantwoord jij alle vragen met een woord ofs" als ik merk dat hij opeens stil is geef ik het op "doe wat je wilt" "dat zei je net ookal" "eyy, heb je hout gevonden? Eentje die niet zoveel praat als jou graag, heb het koud ga hout zoeken" "eentje zal hierin wel passen" zegt hij waarna hij opstaat "dankjewel" zeg ik lachend, ik weet niet waarom maar ik heb gewoon de slappe lach gekregen.

Volgende ochtend;

Als ik wakker word zie ik Adnane aangekleed en al uit de raam naar buiten kijken "waarom heb je mij niet wakker gemaakt?" algauw draait hij zich naar mij om en blijft hij net een robot naar mij kijken "ik vroeg iets" "wat kijk je zo! draai je om!" Zucht ik geïrriteerd, met een grijns op zijn gezicht blijft hij me aankijken engerd dat hij is. "Ik informeer mensen niet als ik wakker word" "niet kijken zeg ik, draai je om!" hij blijft me maar met die domme grijns aankijken "heb jij geen vriendin waarvan haar IQ lager is dan een eend? kijk naar haar!" Als hij opeens wegloopt kijk ik verbaasd toe "waarnaartoe?" "benzine halen voor de auto, wacht hier op mij" "oké"

-

"Gaan we naar huis" vraag ik aan Adnane nadat ik de auto instap "precies" "mooi, ik heb enorm uitgerust hier dankjewel, nadat we thuis zijn omgekleed kan je me bij het ziekenhuis afzetten?" "we zullen zien" "hoebedoel je 'we zullen zien' ben je van gedachte veranderd omdat ik iets slechts zij over jou vriendinnetje?" "ik heb nooit gezegd dat ik van gedachte veranderd ben" "oké wat wilt 'we zullen zien' zeggen dan?" "dat wilt zeggen dat we zullen kijken" "een andere zin voor 'ik ben van gedachte veranderd' dus'' "we zullen ziennnnn" zuchtend doe ik me gordel om waarna hij wegrijdt.

Thuis aangekomen stap ik gelijk de auto uit "Souhaila? Waarnaartoe?" Zeg ik doelend op de koffers "oh gewoon een korte vakantie" "oh wat leuk, geniet ervan!" "wat is er Souhaila het lijkt alsof je niet wilt gaan" zegt Adnane "ja idk, wou eigenlijk niet gaan maar Yassin wou zo graag en bleef aandringen" "wat dan, is toch lekker ff genieten" glimlach ik "oh je weet het nog niet? Sarah heeft haar kind achtergelaten en is weggerend en ze heeft een brief achtergelaten met dat ze haar zoon aan ons toevertrouwd" "hmmm" hoor ik Adnane achter mij "mohim wij gaan" zegt Yassin. "Beslama!" Zwaai ik Souhaila, Yassin en hun dochter uit. Nadat hun weg zijn gegaan loopt Adnane gelijk naar Younes toe.

Black and white loveWhere stories live. Discover now