Deel 104

997 63 58
                                    

9 uur, tijd voor de monster om aan zijn zondes te denken.
_______________________________________

Perspectief Fikria Benaisia/ Mazroui:

Volgende morgen ;

Met enorme wallen en rode ogen sta ik op waarna ik rechtstreeks naar de badkamer loop, ik was met gezicht met wat koude water en loop dan de trap op naar beneden waar ik de eettafel gedekt zie met een uitgebreide ontbijt, "goeiemorgen lieverd" "goeiemorgen" zeg ik waarna ik plaats neem aan tafel "ik wil niks eten Ebru" "waarom lieverd? wat kilos erbij kan geen kwaad" "isgoed geef maar wat olijven ik wil niks anders" ze knikt waarna ze me een bord met olijven geeft "en? wat gaat er nu gebeuren? Denk je aan een scheiding?" Geschrokken kijk ik haar aan "ik weet het niet, ik- ik ben niet echt in een positie om hier over na te denken" "dus, wat gaat er nu gebeuren?" "ik weet het niet Ebru, ik weet het niet! Vraag alsjeblieft geen vragen meer waarvan ik het antwoord niet weet!" "oké, niet zo boos. Ik vraag alleen of je al weet wat je gaat doen, heb je het al besloten?" "Nee, en ik wil geen last meer voor je zijn" zeg ik doelend op het feit dat ik hier verblijf "Fikria, nu maak je me boos, kijk wat ik zeg en kijk wat jij zegt" zuchtend ga ik met me hand over me haren heen "weet je, laat het gaan lieverd, ga naar het ziekenhuis, ga weer terug naar je werk, ik bedoel je had voor Adnane een leven, voorzet die" "ik zal het proberen, ik wil me even omkleden kan ik wat van jou lenen?" "Tuurlijk lieverd" glimlachend kijk ik haar aan waarna ik naar boven loop.

Ik loop naar de badkamer waar ik me tandenpoets, me gezicht reinig en me dan omkleed (zie omslag) ik doe wat concealer voor me wallen, wat higlighter, blush, mascara en vaseline voor me droge lippen. Mijn haren heb ik gewoon los gelaten.

-

"Ebru, zal ik je auto mogen lenen?" Zeg ik als ik beneden aankom "ja tuurlijk lieverd waar ga je naartoe?" "Ik ga wat frisse lucht opscheppen" ze knikt "ik ga langs de bank, dan kom ik naar je toe isgoed?" "Isgoed, dan zie ik je zo. Bedankt" "geen dank lieverd" zonder nog wat te zeggen loop ik naar de voordeur waar ik me schoenen aandoe en naar buiten loop, op het oprit zie ik Ebru's auto al staan. Een rode golf 7, zelf zal ik nooit voor de kleur rood kiezen maar ja ieder zijn smaak.

Als ik het oprit afrijd krijg ik opeens een pistool tegen me achterhoofd gericht "gas geven!" Sist er een mannelijke stem, geschrokken stop ik de auto "wat is dit!" Schreeuw ik geschrokken. Hoe komt hij in deze auto, wie is dit? Wat wilt hij? "Ik zei gas geven niet stoppen!" Schreeuwt hij, zonder nog na te denken luister ik en geef ik gas.

Als ik me naar de jongeman toe draai kijk ik hem geschrokken aan, het is nog maar een jongeman rond de 18/19 jaar oud, terwijl hij zijn geweer op mij gericht kijk ik hem paniekerig aan "wie ben jij? Ebru!!!!" Schreeuw ik als ik Ebru vanuit de spiegel achter de auto zie rennen "gas geven!" Schreeuwt de jongen nu paniekerig.

Perspectief Ebru :

Geschrokken kijk ik naar hoe de jongeman een wapen op Fikria richt, als een gek ren ik achter ze aan, maar als Fikria opeens gas geeft haal ik het nauwelijks.

Opgelucht haal ik adem als ik Adnane's auto zie aanrijden, als een gek begin ik er op af te rennen "Adnane!"  "Adnane, Fikria word ontvoerd! Er zit een jongen in haar auto, hij zit in de achterbank, het is een rode auto!" Schreeuw ik paniekerig. Zonder wat te zeggen gast hij alweer weg waarna ik Tarik op bel.

Perspectief Fikria Benaisia/ Mazroui:

"Wie achter volgt er ons? Wie is die man in die auto?" Zegt de jonge man paniekerig, als ik via de zij spiegel kijk zie ik dat hij het over Adnane's auto heeft die achter mij aan rijd "je zult zelf zien wie dat is, je leert hem zo kennen namelijk" "gas geven! Sneller!" Sist hij, als ik naar zijn geweer kijk geef ik automatisch gas.

Paniekerig kijk ik naar Adnane die mij probeert in te halen, probeert hij mij ook te vermoorden ofs, hij plakt teveel en rijd veel te snel zometeen botst hij tegen mij aan!

-

Ondertussen zijn we al meer dan 30 minuten verder en ik heb echt geen flauw idee waar we naartoe rijden ik denk een bos ofs. Yep like a said een bos.

"Uitstappen!" Zuchtend stap ik uit "je brengt jezelf alleen maar in de problemen" "mond dicht, lopen!" Zegt hij waarna hij me ruw vast pakt en het geweer tegen me rug aanhoud "sneller!" "Auw!" Roep ik als ik over een houten boomstam val "Help! Is hier iemand help!" Begin ik te schreeuwen "niet schreeuwen!" Sist hij waarna hij me ruw bij me arm pakt.

Ruw duwt hij me op de grond als we al een stukje meer het bos in zijn gegaan. "Jij bent een van de mannen van Sharaf of niet" woedend kijkt hij me aan waarna hij zijn pistool op me voorhoofd legt.

Hier zit ik dan voor de 2e keer in het bos met een pistool op me gericht. "Wie is dat?!" Sist hij, geschrokken kijk ik hem aan. Als hij niet iemand van Sharaf is van wie dan wel? "Herinner je mij?" Zegt hij opeens met glazige ogen "herinner jij mij?!" verward kijk ik hem aan waarna ik met me hoofd 'nee' begin te schudden "Najib Hanouchi, herriner je die naam wel?!" Schreeuwt hij opeens. Geschrokken kijk ik hem aan "ik heb gedaan wat ik kon doen voor jou vader!" "Dat is altijd wat jullie zeggen, jullie zeggen altijd dat jullie hebben gedaan wat jullie konden doen en dan zeggen jullie dat het jullie spijt en lopen jullie weer weg!" Schreeuwt hij "die mensen die op die brancard liggen zijn net een stuk vlees voor jullie hé, of niet? Hij was mijn vader! Mijn vader! Toen hij dood ging kon ik niet eens bij hem zijn!" Begint hij te huilen "ik ken jou zusje en moeder" "mond dicht! Mond dicht!" Begint hij opeens te schreeuwen, geschrokken doe ik me ogen dicht.

"jij hebt mijn vader vermoord! En nu is het jou beurt" geschrokken doe ik me ogen open waarna ik hem met grote ogen aankijk. Is dit het dan is dit werkelijk het einde van mij leven? Zal hij Adnane's werk afmaken? Zal hij alles veel gemakkelijker maken voor Adnane?

Meestal zeggen ze dat je de eerste keer er wel snel van afkomt maar de 2e keer?.. Ik heb de hoop al opgegeven..

"Hij is dood, en jij hebt hem vermoord!" "Ik heb mijn best gedaan, ik zweer het!" "Jij hebt helemaal niks gedaan! Helemaal niks, jij kon veel beter maar jij wou dat niet!" Terwijl de tranen over mijn wang rollen kijk ik hem aan

"Een keuze maken maakt je toch een betere persoon of niet dokter? Maar wanneer ik het doe maakt het mij een slecht persoon hé?" Spoken Adnane zijn woorden in mijn hoofd "nu ga jij dood" sist de jongeman waarna hij de trekker overhaalt waardoor ik me ogen uit angst sluit.

Ik had het je gezegd Adnane, niet gaan want ik zou het koud krijgen, ik zal vallen.

Terwijl de tranen over mij wang rollen wacht ik tot een schotgeluid en tot mijn verbazing hoor ik die ik ook.

Oepsss, Wie is geschoten? Wat is er geschoten? Wie schiet er? Waar is Adnane? Zal Adnane het op tijd halen? Of is dit echt het einde zoals Fikria al zei?...

Jullie hebben vast heel veel vragen over Wie Najib is en wat Younes bedoeld met 'jij hebt mijn vader vermoord' alles word in het volgende deeltje duidelijker!

1315 woorden

Black and white loveWhere stories live. Discover now