10

803 78 39
                                    

Harry ve Louis öpüşerek odaya girdiler. Harry'nin elleri Louis'nin belini sıkıca tutmuş, geri yürümesini sağlayarak sırtını dolaba yasladı. Louis inleyerek dudaklarını ayırıp Harry'nin boynuna sokulmasına izin verdi. Harry'nin dudakları boynundaki her noktayı öpüyor, nefeslerinin hızlanmasına neden oluyordu.

"Kestik." Harry başını geri çekip yönetmene baktı. "Harry, ellerinin Louis'nin kalçasında olması gerekiyor. Louis seninde Harry'nin başını boynuna daha çok bastırman gerekiyor." ikisi de başını sallayıp birbirlerine baktılar. Louis gözlerini kırpıştırarak baktı onun gözlerine.

"Sırtını dolaba yaslama kısmından alıyoruz." Harry ve Louis dolaptan bir adım uzaklaşıp başlamak için onay beklediler. Louis'nin hassas bir cildi vardı ve dudaklarının kenarı çoktan kızarmıştı. "3,2,1, kayıt." tekrar öpüşmeye başlayıp Louis'nin sırtını dolaba sertçe yaslanmasını sağladı Harry.

Louis acıyla inlediğinde Harry geri çekilip "Özür dilerim." dedi. Yönetmen sabır diler gibi baktı. Bugün bütün sahneler uzamıştı ve adamın sabrı taşmak üzereydi.

"Önemli değil, boş bulundum."

"Beyler devam edelim mi? Aynı yerden alıyoruz." Harry gözlerini devirip yine dolaptan uzaklaştı. Kayda girdiklerinde bu sefer dikkatli olmaya çalışarak Louis'nin sırtını dolaba yasladı. Louis inleyerek dudaklarını ayırdığında Harry boynuna yöneldi. Belindeki ellerini kalçalarına götürüp sıktığında Louis tekrar inleyerek Harry'nin başını olduğu bölgeye daha çok bastırdı.

Harry Louis'nin tişörtünü çıkarıp yere fırlattıktan sonra Louis'de onun tişörtünü çıkardı. Bu sahneler iki yakın arkadaş için çok fazlaydı. Louis gerek menajeriyle gerek yapımcıyla konuşsada bu sahneyi çekmekten vazgeçirememişti.

Harry Louis'yi yatağa yatırıp kendi pantolonunu çıkararak onun bacakları arasına girdi. Tekrar öpüşmeye başladıklarında Louis'nin pantolonu da üzerinden eksildi. En azından iç çamaşırlarının kalması konusunda ikna edebilmişti.

Bellerinden aşağısı görünmeyecek şekilde oynacaklardı. İkisininde dudaklarıyla birlikte tüm vücutları alev alıyordu. Harry tekrar Louis'nin boynuna yöneldiğinde Louis nefes almakta zorlanıyordu. Bu adam onun en yakın arkadaşıydı yahu!

Harry Louis'nin boynundaki ince deriyi dudakları arasında aldığında onun inlediğini duydu. "Göğsüne in." Harry öpücükler kondurarak göğsüne indikten sonra bu defa göğsünün ucunu emmeye başladı. Louis parmaklarını onun saçlarında gezdirirken göğsünden boynuna doğru atılan dil darbesiyle kontrolsüzce inledi.

Dudaklarını tekrar birleştirdikten sonra Harry Louis'nin üzerinde hareket etmeye başladı. Louis bununla birlikte onun alt dudağını ısırarak öpmeye devam etti. Arada inliyorlardı. Harry Louis'nin üzerinde son defa sertçe ileriye doğru gittiğinde ikisinde derince inleyip soluk soluğa kalmış bir şekilde dudaklarını küçük bir öpücükle birleştirdiler.

Louis Harry'nin terlemiş olan alnını silip kollarını boynuna sardı. Omzunu öperek ensesindeki saçları okşadı. Harry Louis'nin üzerinden kalkıp yanına yattı. Louis'nin yan dönmesini sağlayarak sırtını göğsüyle birleştirdi. Kollarını sıkıca ona sarıp kulağının arkasını, boynunu ve omzunu öptü. Başlarını üst üste koyarak gözlerini kapattılar. İkisi aynı anda "Seni seviyorum." diye mırıldandıktan sonra sahne bitmişti.

Louis hiç iyi değildi. Kalçasında hissettiği sertliğe bakılırsa Harry'nin de ondan pek bir farkı yoktu. "Kestik." sesiyle asistanlar onlara bornoz getirmişti. Bornozu üstlerine giyip ayağa kalktılar.

"Herkese özverili çalışması için teşekkürler, bitirdik." yönetmenin cümlesi biter bitmez yüksek sesli alkışlar yankılandı ortamda. "Hadi çocuklar üşümeden üzerinizi değiştirin, sonrasında çıkabilirsiniz." Louis ve Harry giyinmek için karavanlarına giderken birkaç kişiyle vedalaşıp sarılmayı da ihmal etmediler.

F•R•I•E•N•D•S | LarryWhere stories live. Discover now