find my best friend justin bieber back 234

354 25 14
                                    

ik zag mijn leven nu niet meer zitten. ik veroorzaakte alleen maar problemen. hoe kon ik nu aan 30.000 euro geraken zonder dat justin dit zag? ik kan ook de politie inlichten maar dan zit er wel veel kans in dat ik brooklynn nooit meer terug zie. waarom is het leven zo moeilijk? waarom kan gewoon niet alles makkelijk zijn zoals in een sprookje maar dan liefst niet het sprookje van repelsteeltje. want is het is alsof ik nu in dat sprookje zit. in de plaats dat ik haar naam moet raden moet ik haar geld geven om mijn baby terug te krijgen.

toen ik in de auto zat reed ik naar de bank, misschien kon ik een lening krijgen van 30.000 euro, ik kon het proberen. ik parkeerde me op de parking van de bank en ging daarna naar binnen. ik moest een nummertje trekken want er zaten nog een paar mensen voor mij. ongeveer een halfuurtje later was het aan mij.

'hallo, wat kan ik voor u doen?' vroeg de man achter zijn bureau. 'hmm ik zou graag een lening afsluiten van 30.000 euro' zei ik. 'en in wat zou u dat geld investeren?' vroeg de man. ik kon moeilijk zeggen dat het losgeld was voor mijn dochter vrij te kopen. 'verbouwingen enzo' zei ik. 'oke, dat moet geen probleem zijn. hebt u hier al een rekening?' vroeg de man. 'ja, op mijn vriend zijn naam' zei ik. 'wat is zijn naam?' vroeg de man. 'justin bieber' zei ik en hij zocht zijn rekening op. 'er staat nog genoeg geld op de rekening, u hoeft geen lening te nemen' zei de man. 'dan wil ik graag 30.000 euro van de rekening halen' zei ik en de man regelde het geld en ik moest gewoon een papiertje ondertekenen. ik stak het geld in mijn handtas en ging ermee naar buiten. nu is het gewoon hopen dat justin dit nooit ziet.

ik stapte terug in mijn auto en reed naar huis. ik miste melody heel erg. toen ik daar aankwam stapte ik uit mijn auto en ging ik naar de voordeur die ik open deed. 'is er iemand thuis?' riep ik maar ik kreeg geen antwoord terug. ik ging naar boven en liet het water van het bad lopen. ik deed mijn kleren uit en stapte in bad. het warme water met schuim voelde zalig aan.

ik lag ongeveer al een uur in bad en ik hoorde de voordeur open gaan. ik spoelde nog snel mijn haar uit en stapte daarna uit bad. 'selina!' hoorde ik justin roepen. ai ai da klonk niet veel belovend....

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now