find my best friend justin bieber back 217

540 27 5
                                    

ik legde de brief op tafel en ging een beetje in de tuin spelen met melody. 'schatje ga je de brief echt niet lezen?' vroeg justin. 'nee' zei ik en justin liet eerst pattie buiten en daarna kwam justin meespelen met ons. 'ben je niet benieuwd wat er in die brief staat?' vroeg justin. 'nee, niet echt. het gaat waarschijnlijk weer zo'n haatbrief zijn' zei ik. 'maar waarom leveren ze die dan af bij mama in de plaats van bij ons?' vroeg justin. 'weet ik niet, de hater woont misschien dichter bij pattie dan bij ons' zei ik. 'ughh ik wil weten wat erin staat' zei justin. 'ik eerlijk gezegt niet' zei ik. 'mag ik hem dan lezen?' vroeg justin. 'ja doe maar, maar ik wil het niet weten wat erin staan' zei ik en justin ging achter de brief naar binnen en ik en melody gingen gaan zitten in de hangmat en justin kwam bij ons zitten. 

justin las de brief en zei geen woord. 'eeuh ik denk toch dat je het eens moet lezen' zei justin. 'nee, nee, nee ik wil het niet weten wat erin staat' zei ik. 'eeuuh ben je zeker?' vroeg justin. 'ja heel zeker' zei ik en hij stak de brief terug in de enveloppe. melody ging verder spelen in de tuin en ik en justin gingen gaan liggen in de hangmat. 

het werd snel avond en we aten met zen drieën gezelg aan tafel. nadat we geheten hadden keken we nog een beetje tv. 'mama ik snoepje' zei melody. 'je hebt juist geheten schatje, wacht nog meer eventjes' zei ik en melody legde haar hoofd op mijn schoot en viel in een diepe slaap. aan de andere kant lag justin ook al te slapen op mijn schouders, hier zijn dus de twee plooiers van de familie. ik legde justin neer op een kussen en daarna nam ik melody op en droeg ik haar naar boven om haar in haar bedje te steken. ik deed stilletjes haar pyama aan en ik stak haar in bed en ik gaf haar nog een nachtzoentje. 

maar er lag daar beneden nu nog één te slapen beneden. hoe ging ik die ooit boven krijgen? moest ik niet zwanger zijn zou ik hem naar boven dragen maar nu zit die buik in de weg. ik liep terug naar beneden en ik legde maar een dekentje over hem heen en ik liet hem gewoon slapen. ik nam nog snel een slokje water en daarna ging ik naar boven, ik deed mijn pyama aan en ik kroop in bed. 

ik nam nog even de foto's die vanmorgend van de baby's genomen zijn, het zullen terug twee wondertjes zijn die op de wereld gaan staan. ik legde de foto's op mijn nachtkastje en ik kroop diep onder mijn dekens en viel in een lichte slaap maar die werd verstoord. 'schatje waarom heb je mij niet wakker gemaakt?' vroeg justin terwijl hij op bed kwam springen. 'omdat je zo mooi aan het slapen was en dat ik je niet wou wakker maken' zei ik en justin kwam naast me liggen. 'ik lig liever hier bij jou dan helemaal alleen beneden en justin nam me vast en viel meteen weer inslaap maar ik kon niet slapen want ik wou eigenlijk wel eens weten wat er in die brief stond. ik legde voorzichtig justin zijn arm achter me en stond op. ik ging opzoek achter de brief.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 90 ste volger krijgt een imagine <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now