find my best friend justin bieber back 203

863 25 5
                                    

het werd avond en we maakte ons klaar om naar de mc donalds te gaan. 'tina pak jij melody?' vroeg ik terwijl ik nog even naar het toilet ging. 'okey, ik zet haar terwijl al in haar auto stoeltje' zei tina en ze nam melody al mee naar buiten. ik kwam achter en ging achter het stuur gaan zitten. 'binnenkort zal het niet meer zo gemakkelijk zijn om auto te rijden met die 2 boelekes hier in me buik' zei ik. 'das u nieuwe airback hé' zei tina. 'haha mijn reusachtige airback' zei ik. 

'mama koekje' zei melody. 'straks krijg je frietjes schatje nog even wachten' zei ik en melody werdt weer lastig. 'steek de muziek eens aan misschien word ze dan rustig' zei tina. 'goed idee, de cd van justin zit er nog in. ik zet hem even aan' zei ik en ze werd derict rustig bij justin zijn muziek. 'leve justin zijn muziek' zei tina. 'jaaa haha, mijn schatje is de beste' zei ik en we kwamen aan aan de mc donalds. 'we zijn er schatje, je mag eindelijk eten' zei ik en ik haalde haar uit haar auto stoeltje. 

we liepen naar binnen en er was redelijk veel volk en we hadden al veel bekijks. 'dit is dus het enigste nadeel van verloofd te zijn met een ster' zei ik. 'dat is waar, ik zou het niet overleven' zei tina. 'waarom niet?' vroeg ik. 'omdat je niets verkeerd mag doen of er wordt al over je geroddeld' zei tina. 'njaa maar je leert er mee leven hoor' zei ik en we schoven aan in de rij en het ging nog redelijk snel. 'ik zou het niet kunnen, maar je hebt dan ook een schat van een verloofde hé' zei tina. 'ja, ik had me niemand anders kunnen voorstellen die mijn verloofde werd' zei ik. 

'mama fjietje' zei melody. 'zeg kleine, kan jij niets anders zeggen dat eten?' vroeg ik en melody keek mij verbaast aan. 'haha kleine spruit, wat wil je eten?' vroeg ik. 'fjietjes' zei melody. 'en kippennuggets? en ketchup ook zeker?' vroeg ik en melody knikte van ja. 'wat wil jij tina?' vroeg ik. 'hmm voor mij een groot pakje friet met mayonaise en een mc wrap en nog een mc flurry met m&m's ' zei tina. 

'hallo wat willen jullie bestellen?' vroeg het meisje achter de toonbank. 'een klein pakje friet met ketchup.... of nee pak maar een happy meal. dan nog 2 grote pakjes friet met 2 potjes mayonaise en 2 wraps en ook nog 2 mc flurry's met m&m's' zei ik. 'en wat willen jullie nog om te drinken?' vroeg het meisje. 'nog 2 grote cola's ' zei ik en ze ging de bestelling komen brengen aan tafel. 

'amai een hele bestelling' zei tina. 'ja maar als ik met justin ga gaan eten bestel ik nog veel meer hoor' zei ik. 'haha jij eet dan ook voor 3 hé' zei tina. 'dat is waar' zei ik en het meisje kwam er al aan met onze bestelling. 'voila si, de bestelling' zei het meisje en zo te zien moest ze nog iets vragen. 'mag ik nog een foto met je?' vroeg het meisje. 'ja tuurlijk' zei ik. 'maar ik heb 1 probleempje, ik heb mijn iphone niet bij me' zei het meisje. 'ik zal de foto nemen en uploaden op instagram' zei ik en ik haalde mijn iphone uit en nam een foto met het meisje. ik uploade de foto meteen zodat ik het niet zou vergeten. 'dankje, je bent een schat' zei het meisje en ze ging terug aan het werk.

'mmm mc donalds is echt lekker' zei tina. 'ja zeg dat wel, nog een paar kilotjes bij' zei ik. 'het gaat weer moeilijk zijn om al die kilotjes er terug af te krijgen' zei tina. 'ja zwijg me daarvan, ik mag dan weer op dieet' zei ik en ik nam nog een hap van mijn wrap. 

'kijk wat er nu weer op het internet staan' zei tina. 'wat staat erop?' vroeg ik. 'selina vergifigt haar baby's met fast food' zei tina. 'ben je serieus?' vroeg ik. 'ja kijk het staat hier' zei tina en ze toonde het. 'alee zeg, het is toch al ver gekomen hé, ge moogt al nieks meer doen tegenwoordig' zei ik en ik werd kwaad... heel erg kwaad...

-----------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now