find my best friend justin bieber back 202

901 25 4
                                    

en ik wou hem echt slaan maar ik wist dat ik niet mocht omdat ik dan weer een slechte naam zou krijgen. 'mogen we nu al geen vragen meer stellen?' vroeg de paparazzi. 'nee, ik wordt al die vragen kotsbeu en kunnen jullie ons geen minuut met rust laten?' vroeg ik. 'nee dit is onze job' zei de paparazzi. 'awel hé, ik zal jullie iets vertellen. ga je een leven zoeken in de plaats om met het onze te bemoeien' zei ik en ik werdt echt slecht van die paparazzi. 

na 10 minutjes was tina daar. 'hey baby' zei tina en ze gaf mij een knuffel. 'dag prinses' zei tina tegen melody en we wandelden samen naar buiten want als ik hier nog 5 minuten ging blijven bij die arogante paparazzi ging ik gewoon zot komen. 'wat is er, je bent zo boos' zei tina terwijl we de auto instapte. 'die irritante paparazzi steld steeds privé vragen over ik en justin en ik kom daar zo slecht van hé' zei ik. 'hebben ze je weer lastig gevallen?' vroeg tina. 'ja niet normaal' zei ik en we reden snel naar huis

toen we thuis waren wees ik eerst tina haar kamer aan en zette ik melody terug met de ipad in de zetel. 'en hoe gaat het nu met de baby's?' vroeg tina wanneer ze de keuken kwam ingewandeld. 'goed hé, mijn twee kleine boelekes zijn kern gezond' zei ik. ik haalde drank uit de koelkast voor ik en tina en ik begon al aan het avond eten. 'wat wil je eten?' vroeg ik aan tina. 'dat is al gelijk voor mij' zei tina en zo waren we geen stap verder hé. 'we bestellen vanavond gewoon frietjes of we gaan naar de mc donalds' zei ik. 'goed idee, ik heb daar wel zin in' zei tina. 'ik ook, hoe vettiger hoe prettiger' zei ik. 'dat is eigenlijk wel niet goed voor de baby's hé' zei tina. 'shhtt justin hoeft dat niet te weten' zei ik en we gingen bij melody in de zetel zitten en zo te zien zat ze zich uit te leven op de ipad. 'kleine spruit wat zit jij uit te steken?' vroeg ik aan haar wanneer ik ze op mijn schoot nam. 'ge zit op papa zijn instagram en twitter. da mag nie hé' zei ik en ik nam de ipad terug. 'kleine spruit, je hebt foto's zitten trekken, als papa dat ziet zal hij boos zijn want normaal mag ik jou de ipad niet geven' zei ik en ik verwijderde snel de tweets en de foto's die melody had geplaatst. 

'ipad, ipad, ipad' zat melody steeds te zeggen. 'nee geen ipad meer' zei ik en melody begon moeilijk te doen omdat ze haar gedacht niet kreeg. 'alee hier, maar alleen spelletjes spelen hé' zei ik en ik gaf haar de ipad terug. 

*tringgg tinggggg tringggg* de vaste telefoon ging. 'ik ga hem we halen' zei tina en ging de telefoon halen voor mij. 'hallo met selina' zei ik en het was justin. 'wat deed melody met de ipad?' vroeg justin. 'niets' zei ik, hij had het dus gezien dat melody erop had gezeten. 'okey jawel, ik had haar de ipad gegeven want zo bleef ze rustig' zei ik. 'baby je weet dat het niet mag' zei justin... 'ja maar...' zei ik maar ik kon mijn zin niet afmaken. 'nee baby je weet dat het niet mag, maar ik moet je laten. ik hou van je' zei justin. 'ik hou ook van jou' zei ik en justin legde neer. 

'kleine spruit ik mag je de ipad niet meer geven maar we gaan zwijgen dat ik toch de ipad heb gegeven hé' zei ik en melody zat gezelg spelletjes te spelen. 'seg selina, wanneer gaan we nog eens gaan winkelen?' vroeg tina. 'morgen?' vroeg ik en dat was een goed idee....

---------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now