find my best friend justin bieber back 220

490 24 3
                                    

ik vondt het echt niet leuk. ik liep naar haar toe en keek recht in haar ogen. 'wat wil je van me?' vroeg ik. 'niets schatje, ik wil alleen maar weer contact met je' zei mama. 'hahaha moet ik dat geloven, en noem me niet jou schatje, dat ben ik niet' zei ik. 'baby ik wil je niet kwijt, ik weet dat ik een grote fout heb gemaakt maar dat wil ik allemaal vergeten' zei mama. 'uggh leugens, leugens, leugens, ga gewoon weg en laat mij met rust zodat we alle 2 kunnen verder gaan met ons leven' zei ik. 'dat kan ik niet zonder dat jij mij vergeven hebt' zei mama. 'ik zal je nooit of te nimmer vergeven' zei ik en ik draaide me om en liep terug naar justin en melody die in het ballenbad zaten te spelen. justin vroeg ondertussen aan zijn body guards om mijn moeder hier weg te halen en dat deden ze ook. ik keek terwijl verder achter nieuwe pyamatjes voor melody terwijl justin en melody nog steeds zaten te spelen in het ballenbad. ik filmde het ook en plaatste het op instagram.

nadat ik alles had gevonden moest ik justin en melody bijna uit dat ballenbad sleuren. 'komen jullie mee?' vroeg ik. 'neeeee' zei melody. 'en jij justin?' vroeg ik. 'ik wil hier ook wel blijven' zei justin. 'alle hop of vanavond maak ik geen choco mousse' zei ik. 'wat choco mousse? lekker, kom melody snel er uit komen' zei justin en ze kwamen uit het ballenbad en we gingen naar de kassa. nadat we alles hadden gekocht dat we nodig hadden gingen we terug naar huis en maar goed ook hoor want ik was kapot, mijn voeten deden zoveel pijn alsof ik een marathon had gelopen.

toen we thuis waren zette justin de zakken in de kamers en ging ik met melody in de zetel gaan zitten. ik deed mijn schoenen uit en legde me goed in de zetel. ik stak de tv aan en ik en melody keken tesamen naar de tv. toen justin naar beneden kwam ging hij bij ons zitten in de zetel. 'schatje wat gaan we straks eigenlijk eten?' vroeg justin. 'oops, ik heb niet uitgehaald' zei ik. 'frietjes gaan halen?' vroeg justin. 'ja we kunnen niet anders' zei ik. 'wat moet je hebben?' vroeg justin. 'middelmatig pakje friet, een frikadel, kippennuggets, stoofvlees saus en een mexicano en neem voor melody zo'n kinderbox' zei ik en justin nam zijn auto sleutels en vertrok naar de frituur. 

ik en melody keken verder naar de tv terwijl justin achter de frietjes ging. ongeveer een halfuur later was justin terug thuis met onze frietjes. we aten ze voor de tv op terwijl we de film van frozen aan het bekijken waren. 's avond staken we melody in haar bedje en gingen ik en justin ook naar ons bed. 

'amai, wat een vermoeiende dag' zei ik. 'ja, laten we morgen alles uitpakken' zei justin. 'ja, goed idee' zei ik. 'oooh nee ik ben vergeten het alarm aan te zetten' zei justin. 'dan zul je terug naar beneden moeten gaan hé schatje' zei ik. 'bhuuh daar heb ik geen zin in' zei justin. 'hop' zei ik en ik gaf hem een duw zodat hij uit bed lag. nadat justin het alarm beneden had aangezet gingen we gaan slapen maar de nacht ging niet zoals gepland....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now