find my best friend justin bieber back 230

292 20 6
                                    

ik stond recht en liep naar de auto en klopt op het raam. mama deed het raampje open en keek me recht in mijn ogen aan. 'waarom doe je dit?' vroeg ik. 'om een heel simpele reden, we hebben geld nodig en jij hebt dat geld' zei mama. 'beter je leven en ga gaan werken dan zul je ook geld hebben' zei ik en ik rook een sterke drank geur vanuit de auto. 

'hahaha jij moet mij niet zeggen hoe ik mijn leven moeten leiden' zei mama. 'wel gedraag je dan niet zoals een tiener' zei ik. 'jaja, heb je het geld nu mee?' vroeg mama. 'je krijgt alleen het geld als je zegt voor wat je het gaat gebruiken' zei ik. 'dat gaat jou geen moer aan' zei mama. 'dan krijg je het geld niet!' zei ik en ik wandelde terug weg. 

'je gaat hier blijven' zei mama en trok aan mijn haar want ze was terwijl uit haar auto gestapt. 'ga je het zo doen, net als vroeger?' vroeg ik. 'als het moet wel ja' zei mama en ze hield mij nu stevig vast aan mijn arm. 'je gaat mij nu dat geld geven!' dreigde ze. 'en wat als ik het geld niet geef?' vroeg ik.  'dan zul je het je beklagen' zei ze en ze knikte naar tina en ze kwam ook uit de auto gewandeld. mama nam nu mijn beide armen vast en tina keek in mijn broekzakken en ze haalde het geld eruit. 'laat mij los!' riep ik maar ze hield mij stevig vast, het begon zelfs pijn te doen aan mijn armen. 

'tegen overmorgen willen we 300 euro en we spreken op dezelfde plaats af!' zei mama en ze gaf me een duw en ik viel met mijn hoofd tegen de grond. ik hoorde ze wegrijden en ik stond op. mijn hoofd voelde warm aan. ik ging met mijn vingers over mijn voorhoofd en keek daarna naar mijn vingers, ik was aan het bloeden. hoe ging ik dit moeten uitleggen tegen justin? dat ik ergens tegen aan ben gelopen zoals hij tegen zijn glazen deur is gelopen? ik wandelde terug naar mijn wagen en ik stapte in, ik voelde werkelijk mijn hartslag in mijn hoofd. 

ik starte de wagen en reed naar huis. terwijl ik in de auto zat probeerde ik de wonde een beetje te verbergen met make-up maar dat hielp niet veel. 

toen ik thuis aankwam stapte ik uit de wagen en wandelde ik naar de voordeur en net wanneer ik mijn sleutel in het sleutelgat wou steken deed justin de deur al open. 'schatje wat is er gebeurd?' vroeg justin. 'niets ik ben gewoon ergens tegen gelopen' zei ik. 'ergens tegen gelopen, daarvan heb je niet zo'n grote schaafwonde' zei justin. 'het was een stevige muur waar ik ben tegen gelopen' zei ik. 'je kan daar echt niet zo'n wonde van hebben hé schatje, vertel het mij nou gewoon' zei justin en we wandelden naar de woonkamer. 

'het is de waarheid hoor' zei ik. 'je hoeft nu niet kwaad te worden hoor' zei justin. 'ik wordt niet kwaad' zei ik en ik ging naar de keuken. 'ik zie het, je ogen zijn kogels. is er soms iets gebeurt?' vroeg justin. 'nee, laat het allemaal gerust' zei ik en ik nam een flesje water en liep daarna naar boven zodat ik een beetje op bed kon liggen want ik kreeg nu toch wel erge hoofdpijn. 

een uutje later

ik hoorde justin naar boven komen en ik ging recht zitten in bed. 'kom je iets eten?' vroeg justin. 'ja, ik kom er zo aan' zei ik en ik stond recht en liep de trap af en ging aan tafel zitten, justin had ondertussen al alles klaar gezet. ik heb in dat uurtje zitten denken hoe ik aan die 300 euro ging komen. zelf had ik geen cash geld meer liggen maar ik kon er wel gaan afhalen van de bank, maar justin ging dat natuurlijk zien. 

'schatje ik ga morgen naar de kapper, kun jij morgen op de baby's passen?' vroeg justin terwijl ik melody haar boterham aan het smeren was. 'ja, dat is geen probleem' zei ik en ik smeerde ook mijn boterham en ik at hem op. 

'babe, ga je mij nu vertellen wat er aan de hand is, ik zie aan je gezicht dat er iets is' zei justin. 'laat het zijn godverdomme' zei ik en ik liep terug weg naar boven en liet mijn eten staan, hij kreeg mij nu echt woedend!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

LEES ZEKER OOK :justin bieber dirty imagines van miss-espinosa

find my best friend justin bieber back boek 2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang