find my best friend justin bieber back 227

560 22 6
                                    

'pattie laat me los' zei ik maar ze hield mij vast. 'jij gaat nu niet naar binnen, wat als er ook iets gebeurd met jou?' vroeg pattie. 'dan moet jij maar even voor de kindjes zorgen' zei ik maar ze liet me nog niet gaan. 'aub laat me gaan, wat als justin daar nu ligt dood te gaan' zei ik en ik trok mezelf los en ik liep naar de voordeur. ik stak eerst mijn hoofd binnen om te kijken of ik niemand zag en daarna nam ik een paraplu uit de kast want dat was het eerste dat ik zag. ik sluipte naar binnen en ging de woonkamer in maar daar was niemand. ik sluipte verder naar de keuken maar daar zag ik ook niemand. 'justin waar ben je?' fluisterde ik om die boeven niet weg te jagen want heel ons huis was overhoop gehaald, er hangde zelfs choco aan de muur. ik liep dan maar terug naar de voordeur en ik nam de trap naar boven en wandelde eerst de kinderkamer binnen maar daar was ook niemand, ik deed het bijna in mijn broek van de schrik. ik deed daarna de badkamer en melody haar kamer maar daar was ook niemand. waar was justin nu in hemelsnaam naar toe? 

ik keek daarna in onze slaapkamer en ik zag justin daar liggen, ik liep naar hem toe en ik zag dat hij een hoofdwonde had. ik nam snel een handdoek en drukte op de wonde zodat het niet verder zou bloeden. 'justin hoor je me?' fluisterde ik maar hij antwoorde niet, hij was bewustenloos. ik was echt bang want wie weet waren die boeven nog binnen. ik probeerde justin wakker te maken door op zijn wang te slaan maar het hielp niet, dus had ik nog 1 oplossing. ik nam een glas en vulde die met water en ik goot die over justin zijn hoofd en hij werd wakker. 

'wat is er gebeurd?' vroeg justin verward. 'ik denk dat je met iets hard bent geslagen' zei ik. 'ik heb zo'n hoofdpijn' zei justin. 'dat kan ik wel verstaan, maar heb je iemand gezien?' vroeg ik. 'nee, ik had hier nog geen stap binnen gezet of ik kreeg al een klap op mijn hoofd' zei justin en hij ging recht zitten. 'kom laten we naar het ziekenhuis gaan' zei ik. 'nee, laat maar. het is niet erg' zei justin. 'nee, je gaat mee komen, we gaan het laten onderzoeken' zei ik. 'schatje dat is echt niet nodig' zei justin. 'niet tegen prutellen, meekomen' zei ik en ik hielp justin rechtstaan. 'het is echt niet nodig hoor schatje' zei justin maar ik zag aan zijn gezicht dat hij pijn had. 'tututut mee komen' zei ik en ik hielp hem naar beneden.

pattie stond nog steeds buiten te wachten met melody en brooklynn. 'wat is er gebeurt,' vroeg pattie wanneer ze justin zag. 'hij is geslagen met iets hard' zei ik. 'ooh nee en zit er nog iemand binnen?' vroeg pattie. 'ik denk van niet' zei ik. 'en nu?' vroeg pattie. 'ik zou met justin naar het ziekenhuis gaan. zou jij naar de politie willen bellen?' vroeg ik. 'ja dat is geen probleem, maar wat moet ik met de kindjes doen, het is daar veel te gevaarlijk binnen' zei pattie. 'ik zal ze anders even afzetten bij selena, ik heb toch de verzorgings zak mee' zei ik en ik zette ze alle 2 terug in de auto en justin ging er ook terug gaan inzitten.

terwijl ik aan het rijden was belde ik naar selena om uit te leggen wat er gebeurt was en om te vragen of melody en brooklynn even naar daar mochten en het was geen probleem. daarna reed ik door naar het ziekenhuis met justin. 

toen we aan het ziekenhuis aankwamen ging ik eerst achter een rolstoel omdat justin draaierig was en zo reden we naar binnen en melde we ons aan, aan de balie en moesten we wachten in de wachtzaal op een dokter. 'kunnen die nu niet sneller werken?' vroeg ik. 'ze doen ook maar hun werk hé' zei justin. 'jamaja uughh dokters komen ALTIJD te laat' zei ik met de nadruk op altijd. 'daar heb je wel gelijk in' zei justin. 'ik zit op iets te denken, wie kent er allemaal de code van de poort?' vroeg ik. 'niet veel mensen hoor alleen mijn mama, za, fredo, tina, jij, papa, tina en dat is het zo zeker' zei justin. 'de poort was toch dicht hé wanneer we vertrokken?' vroeg ik. 'ja ik heb hem dicht gedaan' zei justin dus konden het maar een paar mensen gedaan hebben hé. ik had al een klein vermoeden wie......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like, comment, follow <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu