find my best friend justin bieber back 215

599 23 3
                                    

de volgend morgend

ik werd wakker door kleine kusjes in mijn nek. 'goeiemorgen schatje' fluisterde justin in mijn oor. 'goeiemorgen schatie' fluisterde ik terug. 'heb je goed geslapen?' vroeg justin. 'ja, heel goed want ik lig in jou armen' zei ik. 'wat wil je vandaag doen?' vroeg justin. 'ik zou graag naar de gynaecoloog gaan om te kijken wanneer ik ongeveer moet bevallen' zei ik. 'ooh dat is een goed idee, mag ik mee?' vroeg justin. 'je moet mee' zei ik. 'het was maar om je te plagen' zei justin. 'ik zou je niet meer kunnen missen in mijn leven' zei ik. 'ik jou ook niet, ik ben echt blij dat we elkaar weer gevonden hebben na al die jaren' zei justin. 'ik ben ook heel blij en ik kan niet verwoorden hoeveel ik van je hou' zei ik en justin kuste me. 

'auww' zei ik. 'wat is er?' vroeg justin. 'één van die twee kleine boelekes zit te schoppen' zei ik. 'oh ik zal ze even kalmeren' zei justin en hij gaf zachte kusjes op mijn buik en begon te zingen en ik voelde dat die 2 boelekes rustig aan het worden waren. 'wanneer vertrekken we?' vroeg ik. 'al gelijk voor mij, je mag kiezen' zei justin. 'binnen een uurtje?' vroeg ik. 'is goed maar dan gaan we nu wel moeten opstaan hé' zei justin. 'neeeee, nog even blijven liggen' zei ik en justin knuffelde mij bijna dood.

na 10 minutjes stonden we op en namen we snel een douche en maakte we ons klaar om naar de gynaecoloog te gaan. 'schatje heb je alles mee?' vroeg justin wanneer we aan de deur stonden. 'ja, ik denk het wel' zei ik en we wandelden naar buiten en ik stapte in justin zijn auto. justin verwittigde ook de agenten dat we naar de gynaecoloog gingen. 

er stonden nog steeds mensen achter het hekken om foto's van ons te nemen maar we reden  gewoon door en de politie reed voor ons. 'irritante agenten eigenlijk' zei justin. 'ja zeg dat wel, ze zullen ons nu iedere dag volgen zeker?' vroeg ik. 'ik denk het wel' zei justin en hij reed traag achter de agenten aan. 

even later waren we eindelijk aangekomen en gingen we naar binnen. we gingen gaan zitten in de wachtzaal en er zat nog één iemand voor ons, het was een jonge vrouw. ik schatte haar ongeveer 18 jaar. ik keek de vrouw aan en zo te zien had ze veel pijn, je kon het gewoon van haar gezicht aflezen. ik keek naar de grond en ik zag daar een hele plas water liggen en ik keek justin aan en deed teken dat hij naar de grond moest kijken. 'is haar water gebroken?' fluisterde justin in mijn oor. 'ik denk het' fluisterde ik terug en ik was echt wel ongerust. 

de vrouw ging even naar het toilet en niet veel later hoorde ik haar roepen van de pijn. ik liep naar de vrouw en ik zag dat ze aan het bevallen was in het toilet. 'justin ga aub achter de gynaecoloog' zei ik en justin probeerde de man te bereiken maar hij kreeg geen antwoord. ik nam de vrouw mee naar de wachtzaal en ik legde haar in de zetel. 'wat moet ik doen?' vroeg ik aan justin. 'ik weet het niet' zei justin in paniek. 'aub, help me met mijn kindje, ik kan het niet meer houden' zei de vrouw en ze begon te persen. 'ik zal u helpen, rustig diep in en uit ademen' zei ik en justin hielp ook mee met de bevalling maar toen hij het bloed zag viel hij flauw....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

85ste volger krijgt een imagine <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now