find my best friend justin bieber back 201

1K 19 7
                                    

nadat we uit bad waren deed ik mijn gemakkelijke kleren aan en voor melody haalde ik een kleedje uit haar kast dat ze van haar papa had gekregen met haar mini supra schoentjes. ze stond daar echt schattig mee. nadat we alle 2 aangekleed waren gingen we naar beneden en gaf ik melody haar papflesje en at ik een boterham met choco. 

tina ging landen om 14 uur en het was nog maar 10 uur dus had ik nog tijd om een beetje te kuisen. ik zette melody in de zetel en gaf haar justin zijn ipad want zo ging ik haar niet meer horen. ik nam een emmer en een dweil uit de berging en ik begon te kuisen. het was al snel 12 uur en dat hoorde je aan melody want ze ging als een gek door het huis kruipen en wie moest er dan weer achter haar zitten? ik natuurlijk....

's middags aten we snel nog een boterham en gingen we naar het vliegveld maar eerst moest ik nog een keuze maken met welke auto ik ging. iene miene mutte.... ik koos voor de zwarte waar we alle 3 konden inzitten maar vraag mij het merk niet want ik ken niets van auto's. ik zette melody in haar auto stoeltje en we reden naar de luchthaven om tina op te halen.

halfweg de baan dacht ik oppeens aan iets... ik was iets vergeten, maar wat? fuck mijn handtas.. het is nu maar niet te hopen dat de politie mij tegenhoudt. we reden dan rustig verder naar de luchthaven en het was 13.30 uur, we waren een halfuurtje te vroeg. ik haalde melody uit de auto en zette haar op mijn arm en ik liep naar binnen in de luchthaven en ik zag al koppen draaien en mensen die foto's van mij en melody namen. ik negeerde het gewoon en ging binnen in de starbucks winkel want ik had wel zin in een sluchpuppy. 'wat had u gewenst?' vroeg de bediende. 'een sluchpuppy graag' zei ik en ik haalde een beetje centjes uit mijn broekzak, het was juist gepast. 'aub ' zei ik en ik gaf het geld aan de bediende. 'veel plezier' zei de bediende en ik knikte naar haar en liep weer naar buiten en daar stond die fucking paparazzi weer. ik liep gewoon door naar de gang waar tina uit zou komen maar die paparazzi bleef mij maar volgen en melody werdt er bang van. 

'waarom zijn jullie uit elkaar?'... 'wacht je op je nieuwe boyfriend?'..... 'waar is justin nu?'.... 'is justin terug bij selena?'.... 'krijgt justin melody nog te zien?'.... dat waren een paar vragen die ik te horen kreeg van die stomme paparazzi maar ik negeerde het gewoon want ik wist dat dit verkeerd ging aflopen als ik hierop in zou gaan. de vragen bleven maar komen maar van 1 vraag werd ik woest... 'heeft justin je verlaten omdat hij gay is? we hebben het altijd al geweten'... 'willen jullie nou eens jullie mond houden godverdomme, ik, justin en melody zijn gelukkig tesamen en ik ben hier om te rusten' zei ik woest. 'op wie wacht je dan?' vroeg de paparazzi. 'op mijn beste vriendin of mag dat ook niet meer?' vroeg ik. 'ow ow ow beetje boos?' vroeg de paparazzi dwaas. 'wat denk je achterlijke ezel' zei ik.........................

---------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now