find my best friend justin bieber back 219

519 23 3
                                    

ik deed de brief open en ik las hem in stilte, 'en?' vroeg justin. 'het is terug één van mama' zei ik. 'en wat staat erin?' vroeg justin. 'ze vraagt hoe het met mij gaat, wat mijn gsm nummer is, wat ons adres is, hoe het gaat met melody en nog vragen maar ik ga ze gewoon negeren al die brieven' zei ik. 'dat is het beste dat je kan doen' zei justin. 

'heb je soms nog zo'n brieven gekregen?' vroeg selena. 'ja gisteren heeft pattie een brief gevonden in haar brievenbus en die was ook van mama en ze zoekt weer contact met mij' zei ik. 'en? ga je terug contact zoeken?' vroeg selena. 'nee, nooit van mijn leven zoek ik terug contact' zei ik. 'maar het is je moeder' zei selena. 'mijn moeder of niet, ze wou van me af en nu moet ze niet terug komen op hangende pootjes' zei ik. 'njaa ze heeft je erg gekwets' zei selena. 'ja inderdaad' zei ik en ik verscheurde de brief terug en ik smeet hem op de grond bij de andere brief van gisteren

'ik zal jullie terug alleen laten' zei selena en justin liet haar terug buiten. 'justin, ga je terwijl melody uit haar bedje halen, ik hoor ze roepen' riep ik en justin haalde haar eruit en zette haar bij ons in bed. 'wat gaan we vandaag eens doen?' vroeg justin. 'al gelijk voor mij' zei ik. 'ik heb wel zin om te gaan shoppen' zei justin. 'ja goed idee, want melody heeft nieuwe kleren nodig en ik ook en die twee boelekes in mijn buik hebben ook nog spulletjes nodig' zei ik. 'haha ik zal mijn bankkaart mogen boven halen' zei justin. 'ja inderdaad' zei ik en we maakte ons klaar om een hele dag te gaan shoppen. 

we stapte in de auto en justin had zijn bodyguards al gebeld om te zeggen dat we naar het shoppings center gaan en daar gingen ze wachten op ons. na een korte rit parkeerde we in de ondergrondse parking en gingen we naar binnen in het shoppings center. het was redelijk druk en het duurde niet lang voor alleer er een aantal beliebers rond ons kwamen staan. 

we gingen een aantal winkels winkels binnen en we hadden al redelijk veel mee, kleedjes voor melody, kleren voor mij en justin. 'oooh kijk schatje kleine roze en paarse supra schoentjes, dat heeft ze nodig' zei justin. 'omg hahaha ja' zei ik en we gingen de schoenenwinkel binnen en we paste de schoentjes voor melody. ze was er meteen dolverliefd op. we namen ze mee en gingen nog naar de babywinkel voor kleertjes voor die 2 lieve schatten in mijn buik. we keken naar de vitrine en opeens tikte er iemand op mijn schouder. ik draaide me om en schrok me dood. 'dag liefie' zei mama. ik keek haar met grote ogen aan maar ik zei niets. 'ben je niet blij om mij te zien?' vroeg mama. 'laat mij met rust' zei ik en ik duwde haar weg en liep binnen in de winkel. hoe had ze mij in hemelsnaam gevonden? ik keek achter mij maar ze bleef ons volgen in de winkel.  wat had ze nodig van mij?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

find my best friend justin bieber back boek 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu