find my best friend justin bieber back 218

521 24 3
                                    

ik liep naar beneden en zocht achter de brief, ik checkte de tafels maar hij lag er niet op. had justin hem verstopt? ik zocht verder in de keuken, woonkamer, berging maar ik vond hem nergens. 'zoek je iets?' vroeg justin en ik schrok me dood. 'eeuh nee hoor, ik kom gewoon iets drinken' zei ik. 'haha nee dat is geen waar, je komt die brief zoeken hé?' vroeg justin. 'nee hoor' zei ik en ik nam snel een glas uit de kast die ik vulde met water. 'geef het maar toe, je komt die brief zoeken' zei justin. 'oke ja, ik kom die brief zoeken. ik ben te nieuwsgierig om hem niet te lezen' zei ik. haha, ik ga hem even nemen, ga maar weer naar boven' zei justin en ik liep terug de trap op naar boven en kroop terug in bed.

niet veel later kwam justin ook terug in bed liggen. 'hier heb je jou brief' zei justin en hij gaf hem aan mij.  'is het erg wat ik zal lezen?' vroeg ik. 'dat zal je wel zien' zei justin en ik opende de brief en las hem.

'hey dochtertje,

lang geleden hé, hoe gaat het nog met jou? we horen niets meer van je. ik en papa zouden graag eens afspreken met je, laat je iets weten op dit nummer: 0473659863. volgende week zijn we in amerika en we zouden je graag zien en je dochtertje ook. ik hoop dat je iets laat weten, we missen je en we willen graag onze kleindochter ontmoeten. we hebben ook spijt van wat we gedaan hebben daarom willen we alles uitpraten met jou. misschien tot volgende week.

byee byee love you xx mama en papa.

ik stak de brief terug in de enveloppe en scheurde hem en smeet hem daarna op de grond. ik was boos op hen, eerst vermoorden ze me bijna en nu willen ze terug contact zoeken. met alle chinezen maar niet met den dezen hoor. wat hebben die in hemelsnaam nodig van mij?

'schatje maak je geen zorgen, als ze hier voor de deur staan zal ik eens goed mijn zegje doen' zei justin. 'maak je daar maar niet druk in, als ze hier voor de deur staan schiet ik ze een kogel door hun hoofd. aub doe je dat wel eerst je dochter bijna vermoorden en dan weer aardig doen? ik wil niet dat melody ooit in contact komt met hen' zei ik. 'dat begrijp ik' zei justin en ik kroop onder mijn lakens en ik viel als een blok inslaap van de woede

de volgende morgend

ik werd wakker gemaakt door melody die op bed zat te springen. 'mama' zei melody wanneer ze zag dat ik wakker was en ze gaf me een kusje. 'dag lieve schat' zei ik en ik gaf haar een knuffel. 'en ik?' vroeg justin met een puppy face en zijn pruil lipje. 'haha kom hier' zei ik en ik gaf hem ook een kusje en melody ook. 'ooh ik ben zo gelukkig met mijn twee prinsesjes' zei justin en hij knuffelde ons bijna plat.

*ding dong* de deurbel ging. justin stond op en ging de deur gaan openen. ik speelde nog een beetje met melody en ik hoorde 2 personen naar boven komen. 'schatje het is selena' zei justin. 'oh laat haar maar binnen' zei ik en ze kwam bij ons op bed zitten. 'sorry dat ik nu op dit moment stoor maar ik heb een brief gevonden in mijn brievenbus waar ze allemaal vragen stellen over je en ik ben daar wel een beetje ongerust over' zei selena. 'heb je de brief mee?' vroeg ik. 'ja hier' zei selena en ze gaf me de brief. was het weer een brief van mama en papa of niet?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

90ste volger krijgt imagine <3

find my best friend justin bieber back boek 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu