find my best friend justin bieber back 223

439 21 2
                                    

'wat doe jij hier?' vroeg ik. 'mijn dochter en kleinkinderen bezoeken' zei mama. 'maak dat je weg komt' zei ik. 'nee, ik heb het recht om mijn dochter en kleindochter te zien' zei mama. 'nee, dat recht heb je niet, eerst mij bijna vermoorden en dan komen janken dat je mij en mijn kinderen wilt zien. aub hoor maar dat is gestoord' zei ik. 'dat is niet gestoord, ik heb gewoon spijt van wat ik gedaan heb' zei mama. 'hahaha laat mij niet lachen, je hebt steeds hetzelfde verhaaltje' zei ik en justin haalde een dokter om haar hier weg te halen. na veel tegen spartelen konden ze haar hier weg halen. 

ik legde me terug in bed waar ik even kon rusten, justin ging terwijl achter melody die bij pattie was. ughh ik kon mijn moeder wel vermoorden, echt waar. het is precies alsof ze mij stalkt, ik heb haar niet meer nodig in mijn leven maar het dringd precies niet tot haar door. 

toen justin terug was had ik brooklynn in mijn armen en ze was terwijl aan het drinken. melody kwam naar me toe gelopen en sprong op bed. 'wacht ik help je even' zei justin en hij hielp melody op bed. 'wie is dat?' vroeg melody. 'dit is je nieuw zusje' zei ik. 'waarom een nieuw zusje?' vroeg melody. 'hoe meer zielen hoe meer vreugde. we wouden nog een speelkameraadje voor jou en in de plaats van één hebben we er twee' zei ik. 'dus ik heb nog een zusje?' vroeg melody. 'nee schatje, dit is brooklynn en je hebt dan ook nog een broertje cameron' zei ik. 'nog ééntje en ik dan?' vroeg melody. 'we zullen nog altijd even veel van je houden schatje' zei ik en ik gaf brooklynn eens aan melody om haar vast te houden. justin nam terwijl een foto van hun en plaatste het op instagram, het was zo schattig om te zien. 

later die avond gingen justin en melody naar huis zodat ik eens kon slapen want ik was dood moe. 

de volgende morgend

vandaag mocht ik weer naar huis maar het ging wel moeilijk zijn om cameron hier achter te laten. niet veel later wandelde justin mijn kamer binnen. 'dag schatje' zei justin en hij kwam mij meteen een kus geven. 'amai zo blij' zei ik. 'ja hé, ik ben goed opgestaan' zei justin. 'waar is melody?' vroeg ik. 'tina is op haar aan het passen' zei justin. 'aah is tina hier?' vroeg ik. 'ja, ze stond gisteren opeens aan de deur en ik heb haar dan maar binnen gelaten' zei justin. 'het gaat deugd doen wanneer we nog eens kunnen babbelen met elkaar' zei ik. aiaia ik zal dan wel babysitten zodat jullie, jullie roddel dagje kunnen hebben' zei justin. 'goed idee' zei ik en we maakte mijn zak weer met de spulletjes die we van thuis hadden mee genomen. 'omg we zijn iets belangrijks vergeten!' zei ik. 'wat?' vroeg justin.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

find my best friend justin bieber back boek 2Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora