find my best friend justin bieber back 225

361 19 0
                                    

later die avond maakte justin voor ons het avond eten klaar wanneer ik brooklynn eten aan het geven was. 'selina ik heb een vraagje' zei tina. 'ja vraag maar' zei ik. 'heb je soms nog een beetje geld voor mij?' vroeg tina. 'waarom?' vroeg ik. 'gewoon, heb je er nog of niet?' vroeg tina en dat vond ik wel heel vreemd. 'eeuh ja, je weet mijn handtas staan in de gang' zei ik. 'oke ik betaal je het ooit nog terug maar ik moet nu echt gaan naar mijn afspraak' zei tina. 'blijf je niet eten?' vroeg ik. 'nee sorry' zei tina en ze wandelde naar de gang, niet veel later hoorde ik de deur dichtslaan. 

ik wandelde met brooklynn naar de keuken want ze was nog van haar flesje aan het drinken. 'schatje je moet maar voor 2 eten maken' zei ik. 'oeh? waarom?' vroeg justin. 'tina is weg, ze vroeg geld en daarna is ze vertrokken' zei ik. 'dat is wel heel raar, hoeveel geld zat er in je portemonnee?' vroeg justin. 'ik denk iets van 175 euro' zei ik. 'ga maar eens gaan kijken hoeveel er nu inzit' zei justin en hij nam brooklynn over. ik wandelde naar de gang en nam mijn portemonnee en ik keek erin, al het geld was eruit. wat ging tina nu in hemelsnaam doen met 175 euro? 'en?' riep justin. 'alles is eruit' zei ik en ik wandelde terug naar de keuken en nam brooklynn terug en legde haar in haar wiegje want ze had gedaan met drinken. 'wat gaat zij daar allemaal mee doen?' vroeg justin. 'dat weet ik niet, ik vind ook dat ze raar doet, ze is niet in haar normale doen' zei ik. 'ik vind dat ook' zei justin en ik zette de tafel klaar. 'het eten is klaar' zei justin en hij zette alles op tafel en schepte het uit. 

'het is echt heerlijk' zei ik. 'dankje' zei justin. 'je mag zo wel elke dag koken voor mij hoor' zei ik. 'dat kan ik wel geloven' zei justin. we aten ons bord leeg en gingen daarna in de zetel liggen en keken we nog naar een film. als de film gedaan was nam justin brooklynn mee naar boven en legde hij haar in haar bedje. daarna gingen wij naar bed maar eerst deden we onze pyama aan. 'schatje ik heb ook een vraagje voor jou' zei ik. 'vraag maar scheetje' zei justin. 'wanneer gaan wij eigenlijk trouwen?' vroeg ik. 'amai, waar je nu aan denkt' zei justin. 'ja, ik zit daar al een paar dagen mee in mijn hoofd, we kunnen moeilijk eeuwig verloofd blijven' zei ik. 'ja, dat is waar. dat gaat niet' zei justin. 'gaan we morgen eens kijken voor een datum ofso?' vroeg ik. 'ja dat is goed, ik kan eigenlijk niet wachten om met je te trouwen en je helemaal van mij te maken' zei justin. 'ik kan ook niet wachten om mrs. bieber genoemd te worden' zei ik.'we zullen morgen eens kijken' zei justin en ik legde mijn hoofd op zijn borstkas. 'wanneer komt tina eigenlijk naar huis?' vroeg justin. 'ik zou het niet weten, ze heeft niets gezegd' zei ik. 'maar ze heeft toch geen sleutel?' vroeg justin. 'nee, oei hoe gaat ze dan binnen geraken?' vroeg ik. 'ik heb geen idee, komt ze eigenlijk wel thuis?' vroeg justin. 'ik zou niet weten waar ze anders zou slapen' zei ik. we babbelde nog even en daarna gingen we slapen.

'snachts werd ik een paar keer wakker door brooklynn om haar eten te geven, dat was wel heel lastig. de volgende nacht mag justin opstaan hoor, zodat ik eens kan uitslapen.

de volgende morgend

ik werd wakker en ik zag dat justin niet meer naast me lag, ik keek naar de klok en ik zag dat het al 10.25 uur was. had ik zo lang geslapen? ik stond op en wandelde naar beneden in mijn pyama. 'dag schatjes' zei ik wanneer ik bij justin in de zetel ging zitten. 'goeiemorgen schatje' zei justin en hij was brooklynn al eten aan het geven. 'je lag zo schattig te slapen dus heb ik haar maar uit haar bedje gehaald en beneden komen zitten zodat jij verder kon slapen' zei justin. 'ooh sweety' zei ik en ik gaf hem een dikke kus. 'is tina eigenlijk naar huis gekomen?' vroeg ik. 'nee, waar zou ze in hemelsnaam zijn?' vroeg justin. 'ik zou het niet weten' zei ik..........

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sorry dat het zo lang heeft geduurd, er is veel gebeurd de komende weken en ik had niet echt veel zin om dan te schrijven maar hier is nu een lang deeltje. 

find my best friend justin bieber back boek 2Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora