find my best friend justin bieber back 216

553 22 4
                                    

'aaah justin, je kunt ook tegen niets hé' zei ik wanneer hij het niet hoorde. 'rustig blijven mevrouw' zei ik en ik zag al het hoofdje van de baby. 'nog even duwen' zei ik en de vrouw schreeuwde het uit van de pijn. ik nam de baby vast en wikkelde het in een handdoek die ik zag liggen in het toilet. ik gaf de baby aan de vrouw en belde de ambulance, ondertussen was justin al bij het bewustzijn.

niet veel later kwam de ambulance en nam hij de moeder en de baby mee. de gynaecoloog was ondertussen ook al aangekomen en hij was geschrokken van de situatie.

'kom maar binnen' zei de gynaecoloog, ik en justin gingen naar binnen en ik ging gaan liggen op de onderzoekstafel. 'je hebt echt goed werk geleverd' zei de gynaecoloog. 'dankje, ik kan nog voor wroedvrouw gaan werken als ik zin heb' zei ik om te lachen. 'ja, je hebt je roeping gemist' zei de gynaecoloog. 'haha ja' zei ik. 'je mag je t-shirt omhoog doen' zei de gynaecoloog en hij spuitte en gelachtige koude massa op mijn buik en keek daarna met het machine naar de baby's. ik keek naar het scherm en zag ze liggen in mijn buik en ik hoorde ook hun hartje kloppen. 'zo te horen zijn ze alle twee kern gezond' zei de gynaecoloog. 'oef gelukkig' zei ik en ik keek naar justin en die pinkte een traantje weg. 'schatje waarom huil je?' vroeg ik. 'omdat ik zo gelukkig ben' zei justin. 'ooh schatje kom hier' zei ik en ik gaf hem een knuffel. de gynaecoloog veegde mijn buik droog en ik deed mijn t-shirt terug naar beneden en ging op de stoel gaan zitten. 'hoe lang zal het nog duren voor ze er zijn?' vroeg ik. 'binnen ongeveer twee weken zullen ze tevoorschijn komen' zei de gynaecoloog. 'wauw, zo vroeg al' zei justin. 'ja het zal snel komen' zei de gynaecoloog en hij gaf mij de foto's van de baby's. 'dankjewel' zei ik en we namen afscheid van de gynaecoloog en we reden terug naar huis.

toen we thuis waren stonden er nog altijd beliebers en paparazzi voor de deur. kunnen ze ons nu echt geen minutje rust geven? ik en justin gingen naar binnen en justin zette onmiddelijk een foto van de baby's op instagram.

'ik ben je zo dankbaar' zei justin. 'waarom wel?' vroeg ik. 'omdat jij mij het mooiste ding van heel de wereld geeft en dat zijn baby's met jou' zei justin. 'ik zou het ook niet anders gewild hebben, we hebben vroeger altijd gezegt dat we samen een kindje gingen hebben en kijk ons nu, we zullen er binnenkort drie hebben' zei ik. 'ik ben zo blij' zei justin en hij knuffelde mij bijna plat.

*ding dong* de deurbel ging en justin ging gaan open doen terwijl ik in de keuken bezig was met het avondmaal. 'mamaaaaa' hoorde ik iemand roepen, het was melody. ze liep recht in mijn armen en ik nam haar op. 'schatje ik heb je zo gemist' zei ik en ik wou haar de eerste 5 minuten niet loslaten. 'mama ik heb je gemist' zei melody, 'ik jou ook schatje' zei ik en ze gaf me een dikke kus.

pattie en justin kwamen ook binnen gewandeld. 'hey selina' zei pattie en ze gaf me een knuffel. 'hoe gaat het?' vroeg pattie. 'elke dag beter en beter' zei ik. 'ik heb hier een brief voor jou' zei pattie en ze gaf de enveloppe aan mij. 'weet je van wie die brief is?' vroeg ik. 'nee, ik heb hem gevonden in mijn brievenbus met jou naam op' zei pattie en ik keek naar de enveloppe. wat ging er nu weer in die brief staan? een doodsbedreiging? een haat brief? het ging niet de eerste zijn die ik krijg...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now