find my best friend justin bieber back 235

317 23 27
                                    

'ja!' riep ik terug. 'wat ben jij van plan met die 30.000 euro?' vroeg justin woedend. 'niets en waar is brooklynn?' vroeg ik. 'bij patty en verander niet van onderwerp! wat ben jij van plan met 30.000 euro?' vroeg justin. 'ik kan je het niet zeggen, begrijp het toch' zei ik. 'nee, ik kan het niet begrijpen als ik niet weet wat je met al dat geld zult doen' zei justin. 'geef me een kwartiertje, wacht op mij in de woonkamer' zei ik. justin ging naar beneden en ik stapte uit bad en deed mijn trainingspak aan. daarna wandelde ik naar beneden. 'ik heb een tas koffie gemaakt voor je, hier' zei justin en ik zette mij in de zetel. 'ik weet waar brooklynn is' zei ik. 'waar?' vroeg justin. 'ik weet niet precies waar, maar ik weet wel wie haar heeft' zei ik. 'wie dan?' vroeg justin. 'tina en mama' zei ik. 'dan gaan we nu onmiddellijk de politie bellen' zei justin. 'nee alstublief niet, anders zien we brooklynn niet meer terug. morgen heb ik afgesproken met hen. ik geef hen het geld en zij geven mij brooklynn' zei ik. 'en jij denkt dat ze brooklynn gaan terug geven? ik bel gewoon de politie. zij moeten dit weten' zei justin. 'nee alstublief, niet doen. ik smeek het je. ik regel het wel' zei ik. 'voor hetzelfde geld ik brooklynn al gewoon dood' zei justin. 'nee zeg dat niet, ik mag daar niet aan denken!' zei ik en de tranen liepen over me wang.


'sorry maar het kan' zei justin. 'ik wil er gewoon niet aan denken' zei ik en justin kwam naast me zitten en gaf me een knuffel. 'ik ben zo bang' zei ik. 'ik ook' zei justin en hij liet me de eerste tien minuten niet meer los. 'ben je zeker dat ik de politie niet moet bellen?' vroeg justin. 'nee, dat zou het alleen maar erger maken' zei ik.

'kom we gaan nog snel pizza bestellen' zei justin en hij nam zijn iPhone en belde naar de pizza centrale. wanneer de deurbel ging opende justin die en betaalde de pizzaboy. terwijl we onze pizza aan het eten waren keken we naar de film frozen. justin en ik zijn allebij fan van Disney, ik denk wel dat iedereen daar fan van is.

na onze pizza gingen we naar boven en kropen onder de lakens. ik ging dicht bij justin liggen, ik was echt bang voor morgen. ging ik brooklynn ooit nog terug zien?

de volgende morgend

ik had echt slecht geslapen en justin ook, ik heb elk uur van de nacht gezien. 'om hoe laat moet je daar zijn?' vroeg justin. 'binnen 2 uurtjes' zei ik en ik stond op en maakte me klaar. ik en justin ontbeten nog stilletjes en daarna deed ik mijn schoenen aan om te vertrekken. 'als er iets is bel je me derict!' zei justin en ik gaf hem nog een kus en daarna stapte ik in mijn auto. ik reed naar de parking met het geld en wachte hen daar op. even later zag ik hen ook op de parking rijden en nu was het de moment van de waarheid. ging ik brooklynn terug zien?....



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now