find my best friend justin bieber back 204

843 30 6
                                    

'negeer gewoon al die artikels' zei tina. 'dat is makkelijker gezegt dan gedaan hoor' zei ik. 'ik kan er toch ook niets aan doen dat ik van mc donalds hou' zei ik. 'dat is waar, ik hou er ook van' zei tina en we keken allebij melody aan en zo te zien hield ze er ook van. 'haar smaakpapillen heeft ze mee van haar mama' zei tina. 'ja en de ogen heeft ze mee van haar papa' zei ik en we aten ons eten verder op.

toen alles op was wandelden we uit de mc donalds en er stonden weer 6 paparazzi's rond mijn auto. tina had melody vast en zette haar in de auto. we stapte zelf ook zo snel mogelijk in de auto en we reden naar huis. 'omg ik zou verblind zijn iedere dag die flitsen van die camera's in mijn gezicht' zei tina. 'awel ik ook maar er is daar een oplossing voor' zei ik. 'oh ja wat dan?' vroeg tina. 'een zonnebril' zei ik. 'aah dat is dus de reden dat justin bijna altijd een zonnebril draagt' zei tina. 'ja haha waarvoor anders?' vroeg ik lachend. 'weet ik niet misschien om niet verblind te zijn door al die mooie meisjes rond hem' zei tina. 'eila eilaaaa oppassen hé hier' zei ik en we waren bijna thuis. 

toen we thuis waren stapte we uit de auto en gingen we naar binnen. 'gagaga mama gagdada' zei melody. 'niet op letten, ze is weer in haar hyper actief momentje' zei ik terwijl we de woonkamer inwandelden. 'even zot zoals de mama' zei tina en ik zette haar in de zetel. 'hoe laat gaat melody gaan slapen?' vroeg tina. 'dat is te zien, als ze hyper actief is hou je ze best nog een halfuurtje uit haar bed of anders breekt ze alles af en schreeuwt ze alles bijeen' zei ik en ik wandelde de keuken in achter een fristitje voor melody zodat ze goed slaapt. 'hier popje' zei ik en ik gaf melody haar drankje. 'wat gaan wij vanavond nog doen?' vroeg tina. 'eerst melody in haar bedje steken en dan misschien nog een film kijken met een grote pot popcorn' zei ik. 'oh goed idee, welke film?' vroeg tina. 'kies jij maar, het tv bakje ligt daar' zei ik en we zapte om te kijken welke films er online stonden. 'oh daar a cinderella story' zei ik. 'ooh ja, we keken die altijd tesamen vroeger' zei tina en we bestelde hem zodat we er straks naar toe konden kijken. 'ga je mee melody in bed steken?' vroeg ik aan tina en ze knikte van ja. 'mag ik haar dragen naar boven?' vroeg tina. 'ja met plezier en je mag ook haar pyamatje aandoen' zei ik en dat deed tina allemaal. 'slaapwel popje' zei ik tegen melody en ik legde haar in bed. 

daarna gingen ik en tina naar beneden en maakte ik de pot popcorn klaar. 'ik heb een deken gelegd in de zetel zodat we het lekker warm hebben' zei tina. 'dat is goed en de popcorn is binnen 2 minutjes klaar' zei ik en daarna nam ik de grote pot mee naar de woonkamer en de film begon. 

*tringggggggggggg tringggggggggg* de vaste telefoon ging. 'zet hem snel op pauze' zei ik tegen tina en ik sprong over de zetel naar de telefoon. 'hallo met selina' zei ik. 'heey prinses, ik mis je. ligt melody al te slapen?' vroeg justin. 'ik mis je ook en ja ze ligt al te slapen' zei ik. 'ik ga binnen 5 minutjes het podium op, ik hou van je' zei justin. 'ik hou ook van jou en amuseer je' zei ik. 'zal ik zeker doen babe en jij ook, ik bel je morgen nog wel' zei justin en hij legde neer. 

'voila si, ik kan vanavond weer met een gerust hart gaan slapen' zei ik en ik sprong terug in de zetel en we keken verder naar de film.... de film was gedaan en we gingen stilletjes naar boven zodat we melody niet zouden wakker maken. we gingen elk onze kamer in en ik sprong in me bed en legde het deken over me heen. 

*ding dong ding dong* de deurbel ging, wie kon dat nou in hemelsnaam nog zijn zo laat in de avond. het was 23.48 uur. ik stapte terug uit mijn bed en haalde de paraplu uit de kast want je kon nooit voorzichtig genoeg zijn. ik wandelde de trap af en keek eens door het raampje maar ik zag niemand staan. ik deed de voordeur open en.........

-----------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now