find my best friend justin bieber back 214

596 30 4
                                    

'ze houden je ook alleen maar hier om je te beschermen hé schatje' zei justin. 'pff, ik wil hier weg, ik wil een douche nemen en slapen want ik stink uren in de wind' zei ik. 'nog eventjes en dan mag je naar huis' zei justin. 'hoe lang zal die eventjes nog duren? 1 dag, 2 dagen?' vroeg ik. 'zolang het nodig is, maar ik blijf hier bij je' zei justin. 'en waar is melody?' vroeg ik. 'ze is bij pattie' zei justin en hij knuffelde mij. ik voelde mij hier niet echt op mijn gemak in dat politie kantoor.

even later kwam de laatste politie man die ik gesproken had naar me toe gewandeld. 'ik heb goed nieuws, jullie mogen naar huis maar er zullen 2 politie mannen mee naar binnen moeten en voor jullie deur zullen er ook combi's staan' zei de agent. 'oke, dat is geregeld' zei ik. 'ow ow, niet zo snel' zei justin. 'wat? niet zo snel?' vroeg ik. 'is het niet beter dat je dan hier blijft, want met al die agenten is het niet echt een goede reclame voor ons' zei justin. 'als je liever hebt dat ik hier blijf, zeg het dan hé' zei ik. 'nee, ik bedoel het zo niet...' zei justin. 'oh zwijg maar' zei ik toen ik hem onderbrak. 

ik ging van zijn schoot af en wandelde terug naar mijn cel waar ik in huilen uitbarste. ik zat er emotioneel helemaal door maar dat begreep niemand. ik had de ergste nachtmerrie meegemaakt en het enigste dat ik wou was dat ik in mijn eigen bed kon slapen en een douche nemen, maar nee ik moet hier blijven en het is alsof ik de dader ben.

justin kwam naar me toe gewandeld en hij legde mij in zijn armen en ik legde mijn hoofd op zijn schouder. 'shht schatje, binnenkort is dit allemaal voorbij' zei justin. 'ik wil dat het nu voorbij is, ik wil naar huis' zei ik. 'laten we dan naar huis gaan' zei justin en ik keek op. 'meen je dat?' vroeg ik. 'ja ik wil dat mijn prinses kan slapen' zei justin en ik gaf hem een knuffel. 'dankje baby' zei ik en justin regelde het met de agenten dat we naar huis mochten.

de agenten voerde ons naar huis met de combi's en toen we thuis waren stond het daar natuurlijk vol van de paparazzi. de andere agenten hielden de paparazzi tegen en wij reden naar binnen. we stapte uit de combi en wandelden naar binnen waar ik derickt naar boven ging om een douche te nemen, justin kwam achter omdat hij de agenten een plaats moest geven om te waken deze nacht. ik deed mijn kleren uit en stapte in de douche en het warme water deed echt deugd. na het douchen kroop ik derickt in bed en justin kwam bij me liggen. 'ik hou van je schatje' zei ik. 'ik ook van jou mijn prinsess' zei justin en hij gaf me een nachtzoentje en ik viel inslaap in zijn armen....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 mijn 85ste volger krijgt een imagine :D

find my best friend justin bieber back boek 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu