find my best friend justin bieber back 205

758 30 5
                                    

er stond niemand... echt niemand. het was waarschijnlijk weer zo'n grapjas. ik deed de deur terug dicht en wandelde de trap terug op, toen ik bovenaan de trap was ging de deurbel weer. ik liep naar beneden en deed terug de deur open maar er stond weer niemand. 'de persoon die hier steeds belletje trek zit te spelen, willen jullie het aub stoppen. ik ben moe en wil rustig slapen' riep ik en zo had ik tina ook wakker gemaakt. 'wat is er?' vroeg tina bovenaan de trap. 'er zit hier steeds een grapjas belletje trek te spelen' zei ik. 'laat die gewoon doen en ga weer slapen' zei tina. 'ik zou wel willen maar die grapjas zal melody wakker maken' zei ik. 'kom gewoon slapen aub' zei tina en ik gehoorzaamde maar en deed de deur terug dicht. ik liep de trap terug op en de deurbel ging weer maar ik negeerde het gewoon en liep mijn slaapkamer in en ging in bed liggen. ik viel als een roosje in slaap...

de volgende morgend

ik werd wakker en het was al 10.25 uur. dat kon toch niet dat melody nog niet gehuild had. ik sprong uit bed en spurte naar melody haar kamer maar daar lag ze niet meer, waar was ze?. 'selina, ik zit hier met melody' zei tina en ik wandelde haar kamer binnen. 'amai ik had bijna een hart attack, ik dacht dat ze ontvoerd was door die grapjas van gisteren' zei ik en ik ging bij tina op bed zitten. 'haha nee hoor, ik heb haar gewoon bij me genomen omdat ze aan het huilen was en ik wou jou eens laten uitslapen' zei tina. 'ah oke merci' zei ik en ik kon weer gerust adem halen. 

'wat gaan we vandaag doen?' vroeg ik. 'hmm gaan winkelen' zei tina. 'goed idee' zei ik en we maakte ons klaar om een dagje te gaan shoppen. we kleedde ons aan en namen onze handtas en uiteraard ging melody ook mee met ons. 

ik reed met de auto naar het winkelcentrum en parkeerde daar in de ondergrondse garage. daarna namen we de lift naar boven en gingen we de eerste winkel binnen. 'ooh kijk dat is echt iets voor melody' zei tina toen we in de kinder afdeling liepen en inderdaad ze had gelijk. we namen het mee naar het pashokje en we deden haar het kleedje aan en het zat haar perfect en we keken ook nog verder en zo had melody al 3 kleedjes gekregen. we winkelde nog de hele dag verder in de schoenen winkels, de hollister, de abercrombie, de h&m en de baby winkels natuurlijk ook voor die 2 andere boelekes in mijn buik. 

's avonds maakte tina het eten voor ons klaar en het was overheerlijk. 'dankje voor het lekkere eten' zei ik. 'dat is graag gedaan, ik mag hier blijven logeren dus wil ik ook iets terug doen' zei tina en we keken dan nog tesamen naar een film. later die avond gingen we terug gaan slapen, eerst legde ik melody in haar bedje en daarna zei ik nog even slaapwel tegen tina. 

ik wandelde mijn slaapkamer in en ging op mijn bed liggen maar niet voor lange duur. *ding dong* die stomme deurbel ging weer. ugh nu was ik het beu, ik rende naar beneden en deed de voordeur in 1 snak open en meer kon ik mij niet herinneren, ik werd wakker in een onbekende ruimte maar wat ik wel wist was dat ik barstende hoofdpijn had....

---------------------------------------------------------------------------------------------

IT'S MY BIRTHDAY <3

meer? like en comment!

find my best friend justin bieber back boek 2Where stories live. Discover now