find my best friend justin bieber back 231

441 21 15
                                    

ik liep de slaapkamer in en ging op bed zitten en ik hoorde justin de trap oplopen. 'schatje, mag ik aub binnen komen?' vroeg justin. 'ja, kom maar binnen' zei ik en justin kwam naast me zitten op bed. 'ik wil je niet boos maken maar ik ken je al heel lang en ik zie wanneer er iets is' zei justin. 'ik kan het je niet vertellen' zei ik. 'dus er is toch iets?' vroeg justin. 'ja..., maar ik kan er niets meer over zeggen' zei ik en hij nam mijn hand vast. 'schatje je moet toch geen schrik hebben om dit te vertellen' zei justin. 'bij dit wel, ik kan heel mijn gezin kwijt raken' zei ik. 'huuh, hoe bedoel je?' vroeg justin verbaasd. 'ik leg je het vanavond wel uit' zei ik en we gingen terug naar beneden gaan eten. ondertussen had melody al heel de tafel vol gesmeerd met choco. 

tijdens de middag speelde we allemaal buiten in de tuin. justin en melody op de trampoline en ik hield mij bezig met brooklynn. terwijl ik brooklynn haar middag flesje aan het geven was hoorde ik de deurbel binnen. ik stond op en wandelde naar de voordeur maar er stond niemand. er hing wel een briefje aan de deur met erop: 'vergeet onze afspraak morgen niet.' ik verkreukelde het blaadje en smeet het weg in de vuilbak en daarna ging ik terug naar buiten.

'wie was het?' vroeg justin. 'niemand, waarschijnlijk een paar kinderen die belletje trek spelen' zei ik en ik ging terug neer gaan zitten. 'babe kom je niet mee springen?' vroeg justin en melody liep naar me toe. 'wacht ik kom zo, ik ga eerst brooklynn in haar wiegje gaan leggen' zei ik en ik liep naar binnen en legde brooklynn erin, nu ging ze wel slapen achter haar melkje. 

melody nam mijn hand en trok me mee naar buiten. ik deed mijn schoenen af en sprong mee op de trampoline, het was al zo lang geleden dat ik daarop gesprongen had. 

'wat eten we eigenlijk vanavond babe?' vroeg justin. 'ik heb nog niets uitgehaald, wat wil je eten?' vroeg ik. 'hmm misschien gewoon pizza bestellen?' vroeg justin. 'ja dat is goed voor mij' zei ik en we ravotte nog een beetje verder in het gras. 

in de late namiddag gingen we naar binnen en dronken we eerst een slokje water. daarna gingen we naar boven. 'mama ik in bad' zei melody wanneer we in de badkamer stonden, ze was een echte water rat. 'wil je in bad?' vroeg ik en melody knikte van ja. 

ik liet het water lopen en ik zette haar in bad met een paar speeltjes. 'gaan wij vanavond tesamen in bad?' vroeg justin aan mij. 'ja, maar er komen geen kindjes van hé' zei ik. 'hoh dat weet ik nog niet zeker' zei justin en hij knipoogde eens om mij te pesten. 'je kent mij, ik wil veel kindjes' zei justin en hij nam me vast aan mijn heupen en trok mij naar zich toe. 'als we er zo aan voort doen hebben we binnen 10 jaar nog 8 kinderen bij' zei ik. 'waarom niet' zei justin en hij kuste me.

'brooklynn is wel erg stil hé' zei ik. 'dat vind ik ook, ik ga eens gaan kijken' zei justin en hij liep naar beneden. ik bleef in de badkamer bij melody en we speelde met de eendjes. 'schaaaaaat' riep justin. 'ja wat is er?' riep ik terug. 'brooklynn is weg' riep justin. 'nee dat meen je niet' riep ik in paniek terug. 'jawel...' zei justin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment. 

ik ben ook een nieuw verhaal beginnen schrijven met cameron dallas in, uploaden of niet? comment

find my best friend justin bieber back boek 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu