VI. YENİLGİ

33.9K 2.1K 436
                                    





Demi Lovato - Cool For the Summer
Faouzia - RIP, Love

🥂


Dirençli bir insandım.

Duygularımı derine gömmek gibi bir huyum vardı. Küçüklüğümden beri böyleydim. Canım ne kadar acısa da hiçbir şey hissetmediğimi düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışırdım.

Gün geldi içimde biriktirdiğim acılar kızgın lavlar gibi bedenimi yaktı. Zihnim kendi yarattığı savaşın mağlubu olarak tarihe geçerken bedenim gaziydi.

Alev alan ruhumu dindirmek adına suya bulandığım zamanlardan birindeydim. Susmayan düşüncelerime kilit vurmaya çalışarak daha hızlı yüzmeye başladım. Bazen kendimi fiziksel olarak yormak iyi geliyor, zihnimin yorgunluğunu unutmama neden oluyordu. Bu yüzden dersim bittiği gibi sahile inmiş, günlerdir aklımda olan tek faaliyeti gerçekleştirmek için kendime zaman ayırmıştım. Bacaklarımı çırpıp gün yüzüne çıktığımda derin bir nefes aldım. Başımın üzerinde parlayan güneş gülümsememe neden oldu. Kendimi geriye atıp suyun yüzeyinde yatmaya başladım. Dalgaların beni sürüklemesine izin vererek yumdum gözlerimi.

Yüksek bir binanın tepesinden düşüyor gibi hissediyordum. Bedenimi büyük bir rahatlama kaplıyordu. Sanki bütün dertlerimden arınmış, temizlenmiştim. Saçımın arasına sızan soğuk su uyuşmamı sağladı. Dün yaşanan gerginlikleri geride bırakmayı ümit ederek biraz daha suyun yüzeyinde yattım. Gözlerimi araladığımda güneş gözlerimden öptü. Bakışlarımı kaçırarak doğruldum ve sahilden fazla uzaklaştığımı fark ederek tekrar yüzmeye başladım.

Artan dalgalar bedenimi savursa da büyük bir engel teşkil etmiyorlardı. Deniz seviyesi belime ulaştığında durdum ve derin bir nefes aldım. Ayağıma batan taşları umursamadan yürüdüm. Saçlarımı önüme alıp ıslak tutamlarımı sıktım. Bugün hava öylesine sıcaktı ki havlumu serdiğim şezlonga ulaşamadan kurumuştum bile.

Siyah mayomun kenarlarını düzeltip şezlonga uzandığımda güneşin bütün hücrelerimi işgal etmesine izin verdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Siyah mayomun kenarlarını düzeltip şezlonga uzandığımda güneşin bütün hücrelerimi işgal etmesine izin verdim. Bir saat öncesine kadar boş olan sahil dersten sonra dolmaya başlamıştı.

Aniden güneşimi bir şeyin engellediğini hissederek gözlerimi araladım. Yüzündeki gülümsemeyle bana bakan kişiyi tanıyordum. Kahverengi gözlerini gölgeleyen güneş gözlüğünü çıkarıp konuştu.

"Tahmin ettiğimden daha çabuk karşılaştık."

Hafifçe yerimden doğrulup gülümsedim. Berke teklif beklemeden ayak ucumdaki boşluğa oturdu ve elinde tuttuğu biralardan birini bana uzattı. Boğazımın kuruduğunu hissederek uzattığı birayı aldım ve kapağını açarken konuştum. "Dünya küçük."

Alaycı tavrım hoşuna gitmiş olmalıydı ki gülümsedi. Biramdan büyük bir yudum aldığımda soğuk olması ferahlamama neden oldu.

"Sahile yalnız mı geldin?" Sorusuyla başımı salladım. Bakışlarımın üzerinde dolaşmasına engel olamamıştım. Geniş omuzları ve ince bir beli vardı. Vücudu şekilli olmasına rağmen pek kaslı sayılmazdı. Bakışlarım gözlerine tırmandığında Berke başını sallayıp eliyle biraz ilerisini işaret etti. "Beni de arkadaşlarım çağırdı."

RAKİPWhere stories live. Discover now