2. Demonul

239K 6.8K 6.4K
                                    

   

                                              

                                                     2. Demonul

        Am deschis geamul masinii, aerul rece si puternic imi intepa ochii si ma lasa fara respiratie, dar era o senzatie placuta, inghetandu-mi gandurile si simturile.

- Mai avem putin, scumpo! Vorbi tata cu o voce calda si un scurt zambet pe buze. L-am privit in timp ce conducea fortandu-mi si eu un zambet, care a refuzat sa iasa.

Inca eram putin ametita dupa zborul cu avionul si tot ce imi doream era un pat in care sa dorm si sa aman cat mai mult realizarea faptului ca m-am mutat in alt oras si tot ce m-am straduit sa construiesc pentru a ramane in viata, fusese lasat in urma.

Noul capitol incepuse oficial, asta dupa ce anteriorul s-a incheiat cu mai multa durere decat mi-as fi putut imagina.

Ultimele 3 saptamani au fost un chin, tata m-a internat in acea clinica unde mi-am vazut iadul prin fata ochilor. Erau momente in care nu ma mai recunosteam, nevoia de droguri crestea in fiecare secunda petrecuta in acea camera goala si sinistra. Au fost momente in care nebunia a pus complet stapanire pe mine. Si acum pielea mi se zbarleste cand imi amintesc cum reactiona dependenta mea asupra mintii mele.

Iamginatia mea crea fantome din  mine, umpland camera cu diferite persoane din Katherine cea din trecut…

- Katherine! Katherine, trebuie sa mananci! Imi vorbea asistenta cu autoritate, intinzandu-mi o farfurie cu mancare.

-Nu, nu… ea nu ma lasa, imi spune ca o sa ma ingras. Am inghitit in sec, privind-o pe acea Katherine care se uita autoritara la mine interzicandu-mi sa mananc. Era acea eu care se ura pentru faptul ca era grasa, acea Katherine care si-ar fi dorit mai mult decat orice sa slabeasca.

- Katherine, nu esti grasa, esti perfecta, dar trebuie sa mananci, scumpo, ai nevoie de proteine pentru tratamentul pe care il iei. Imi spuse asistenta dulce, asezandu-se langa mine si mangaindu-mi parul ciufulit de care trageam speriata, privind-o pe ea cum da dezaprobator din cap.

O alta Katherine era asezata turceste in coltul camerei, cititind dintr-o carte, eram acea  eu care invata pentru a ajunge avocat. Dar dupa ce avocatii au ajutat la distrugerea familiei mele, ii uram mai mult decat orice.

O alta defila prin camera imbracata in hainele mamei, acea Katherine care o avea pe mama ca model in viata. Alta  dansa gratioasa in jurul nostru, Katherine care si-a dorit sa devina dansatoare dar a renuntat stanjenita de fizicul ei.

Toate erau personalitatile mele din trecut, aratau ca minw inainte, faceau ce faceam eu inainte. Eu eram asezata in coltul camerei, cu genunchii stransi in brate, leganandu-ma, plangand si tipand de spaima, mai ales cand toate isi indreptau atentia spre mine si incepeau sa ma certe nervoase ca mi-am distrus viata, trageau de mine aratandu-mi ce am ajuns acum. Invinovatindu-ma pentru despartirea parintilor mei…

 

 

 

Am tremurat scurt la amintirea groaznica, acelea au foste cele mai urate zile din viata mea. Am iesit din clinica abia acum trei zile, cand dublurile mele au inceput sa dispara la fel si nevoia ucigatoare de droguri. Organismul meu s-a adaptat usor, din nou la mancare, si chiar daca inca ma ardea pe gat dorinta de a trage ceva, ma puteam stapanii mai bine. Comportamentul meu a ramas acelasi, si chiar nu voiam sa il schimb. Eram inca  rece dar nu nu imi doream alta personalitate, poate aveam nevoie de asta in noul capitol, nu poti stii niciodata ce te asteapta.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum