41. Incredere

211K 4.1K 3.3K
                                    

                                   

                                        41.  Incredere

 

  M-am prins de bratul lui Morgan fara sa imi dau seama. Abia cand mainile mi-au amortit stragandu-l, mi-am dat seama ca faceam asta.

Priveam cele doua grupuri aliniandu-se si am observat o bruneta asezata langa Harry, el o trasese langa el. M-am incruntat dar nu aveam timp de gelozii acum, il priveam tragandu-si gulerul gecii si mi-am dat seama ce facea. Incerca sa isi acopere tatuajul.

- Va miscati repede, nu gluma! Fluiera intr-un zambet batjocoritor, unul dintre baieti. Cel care mi se parea cunoscut, desi sunt sigura ca nu l-am mai vazut in viata mea.

- Ce dracu cautati aici? Vorbi Carter serios si vizibil nervos.

Maxilarul lui Harry era inclestat si indreptat spre acel baiat. Daca si-ar fi deschis buzele, cu siguranta ar fi marait exact ca un tigru. Era groaznic de incruntat, astfel ca sprancenele aproape i s-au unit si narile se largeau in respiratia furioasa. Cu siguranta acela era Drake, vorbise primul –mana dreapta a lui Reynolds- si dusmanul lui Harry, pe care nu il slabea din privire o secunda.

- Voiam sa vedem si noi spectacolul, dar cred ca am ajuns cam tarziu! Vorbi baiatul din nou, invartindu-se in jur complet nepasator. Era inalt si destul de bine facut, cu un par negru si dezordonat in cativa tepi mari si chiar daca nu ii puteam vedea ochii, cu siguranta erau intunecati.

- Spectacolul s-a terminat. Puteti pleca acasa. Spuse Carter in mijlocul oamenilor sai. Harry nu scotea un cuvant, era atat de incordat incat cu siguranta va avea dureri de musculatura dupa asta. Spatele lui devenea mai mare, la fel si bratele, sau o luam eu razna de frica.

- Oh, haideti! Nu primim si noi un supliment ca am batut drumul pana aici? Ranji Drake cu mainile in buzunare. Era imbracat exact ca Harry.

- Cum dracu’ ati aflat de asta? Marai Carter.

Drake ranji.

- Am sursele mele. Brunetul se scarpina pe gat, pastrandu-si zambetul superior.

- Singurul supliment pe care il veti primi va fi un glont in cap daca nu va carati dracu’ de aici!

- Ce e Carter? Nu-ti place cand altcineva se amesteca in afacerile tale?

-  Credeam ca am stabilit deja cauza acelui conflict. Se incrunta Carter.

Drake se stramba neinteresat, apoi isi indrepta atentie spre Harry. Inima mi s-a oprit.

- Styles, esti infricosator de tacut. Spuse prefacandu-se mirat si Harry a expirat pe nas ca un taur.

- Doar astept sa faci un pas gresit! Abia am auzit vorbele lui Harry, dar cu toate astea a fost cea mai infricosatoare amenintare iesita vreodata din gura lui, din cate am auzit. Mi-am adus aminte de vorbele lui: daca va fi vreun pericol el se poate proteja singur, dar nu o va face daca sunt eu aici. Mi-am impreunat mainile si mi le-am pus la gura speriata, puneam in pericol, omul pentru care mi-as da viata, dar el nu imi va da voie, isi va da viata pentru mine, inaintea mea.

Drake rase.

- Si care ar fi acel pas mai exact? Ridica din sprancene ranjind si imi aducea aminte de  Jokerul nebun caruia ii place sa se joace cu moartea.

- Asculta pustiule. Carter vorbi inaintea lui Harry, facand cativa pasi mari spre Drake. Daca vrei sa te joci, nu ti-ai ales partenerul potrivit. Daca voi incepe acest razboi, o s-o fac cu Reynolds. Nu cu jegul care ii aduna rahatul de la cur!

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now