10. Baiat Sau Fetita?

177K 5.7K 4.1K
                                    

                                   

                                                   10.  Baiat Sau Fetita?

   Degetele lui Harry se plimbau usor pe  pielea spatelui meu, facand-ma sa tremur sub atingerea lui fierbinte si priceputa. Ochii mi s-au inchis din cauza euforiei oferita de el.

 S-a ridicat spre buzele mele, impletindu-le in alt sarut pasional. Mainile sale au coborat pe spatele meu, prinzandu-mi fundul in palmele mari si trangandu-ma cu putere la pieptul lui, m-am simtit dezlipita de metalul rece al dulapului si asezata pe una dintre bancile din mijlocul vestiarului. Era ingusta si nu prea confortabila, dar cand l-am vazut pe Harry deasupra mea, am innebunit.

 Era… ireal. Acum avea mai multe posibilitati, astfel ca mainile sale au inceput sa se plimbe usor pe corpul meu, mangaindu-l in atingeri pasionale de la sold pana la genunchi apoi spre glezna si inapoi. Picioarele mele s-au incolacit in jurul coapselor lui, muschii masivi vibrau prin pielea sa, incordandu-se dupa propriile-i miscari. Respiratia fierbinte ii iesea din ce in ce mai rapida, tregand printre buzele mele si izbindu-mi-se in gat. In momentul asta am gustat cel mai puternic drog din lume.

 Mi-am coborat mainile pe spatele sau, eliberandu-i buclele deja ravasite. Unghiile mele s-au infipt in pielea lui, incercand apoi disperate sa scape de tricoul deranjant care ii acoperea perfectiunea. Il voiam, acum. Si el nu facea nimic; doar ma saruta si ma mangaia. Voiam mai mult, simteam ca explodez.

Se desparti de buzele mele, respirand greu de parca tocmai terminase un maraton. Isi stranse ochii, scotandu-si mana de sub tricoul meu, care deja urca spre cureaua sutienului.

- Nu aici! Sopti respirand greu.

 L-am privit perplexa. Cum adica nu aici, atunci unde?

- Altundeva, acum! Am respirat greu, tragandu-l din nou de par, mai aproape de mine.

- Nu acum, Katherine. Sopti din nou lipindu-si fruntea de a mea, avand in continuare ochii inchisi. Vreau sa fii… tu, cand o sa se intample, acum esti drogata, si nu vreau sa ma omori dupa ce iti revi, crezand ca am profitat de tine.

- Cand nu o sa fiu drogata, nu o sa se intample. I-am raspunse deja bosumflata. Zambi smecher, privindu-ma jucaus in ochi.

- Mai vedem noi! Imi facu cu ochiul, sarutandu-ma din nou pe buze, mai pasional, parca savurandu-le gustul. Doamne, ce e cu mine? Il vreau atat de mult, chiar daca o parte din mine stie ca nu sunt eu cea reala care il vrea. Nu?!

 Zgaltaitul clantei ne-a intreurpt pe amandoi, facandu-ne sa ne ridicam privirea spre usa incuiata. De partea cealalata se afla cineva care voia neaparat sa intre.

- La dracu’! Injura  Harry infundat,  ridicandu-se rapid, tragandu-ma si pe mine de pe bancuta care deja imi dadea dureri de spate.

- Vino cu mine! Sopti usor, tragandu-ma de mana spre o alta usa din incapere.

- Unde duce asta? Am intrebat putin speriata, bataile in cealalta usa deveneau din ce in ce mai puternice, pareau un grup de elevi care probabil terminasera ora de sport si voiau sa intre sa se schimbe. Chipul lui Amber prinzadu-ma in vestiar cu iubitul ei ma speria si ma incanta in acelasi timp.

- Spre sala de gimnastica. Rosti rapid, deschizand usa si tragandu-ma dupa el intr-o incapere intunecata.

Am expirat speriata, cand Harry m-a tras rapid inauntru, inchizand usa in urma mea si lasandu-ma intr-o bezna completa.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum