45. Tatal Vitreg

181K 3.8K 4.2K
                                    

                                                  45. Tatal Vitreg

 Reflexia mea plangea. Sau eu plangeam, imi simteam obrajii umezi si calzi, degetele lui Harry mi-au prins barbia si a ridicat-o spre el. Mi-a cuprins mijlocul cu cealalt brat si ochii mei i-au intalnit pe al lui. Imi zambea in acel fel in care nu imi puteam da seama daca sunt inca vie, sau am murit si am ajuns in bratele ingerului meu pazitor. Dar eu eram diferita, nu aveam un inger, ci un demon pazitor.

- Nu pot sa cred ca ai facut asta, am soptit usor cu buzele tremurande.

Zambi dulce.

- Am promis ca nu iti voi cumpara nimic, dar oricum as fi facut asta si fara sa mai pui sa promit acest lucru.

Mi-am muscat buza coplesita de emotii. Mi-am asezat mainile pe bratele lui, palmele mele tremurau si erau transpirate. L-am tras usor de brate, dandu-i de inteles ca vreau sa se intoarca si a zambit din nou, inainte sa faca asta. Tatuajul a ajuns acum chiar in fata mea si mi s-au inmuiat picioarele si mai tare.

L-am citit de zeci de ori, inca nereusind sa imi dau seama daca era real sau doar un vis frumos de-al meu. Harry a facut multe lucruri frumoase pentru mine, le-am pierdut numarul, dar asta este cu siguranta cel mai uimitor. Faptul ca si-a tatuat pe piele, dorinta mea din copilarie ca sa  imi dovedeasca ca s-a implinit, ma lasa fara cuvinte. Mi-am lipit usor palmele peste cele doua aripi negre care ii acopereau omoplatii, intinzandu-si varful ascutit spre umeri, imi era teama sa le ating, speriata ca poate culoarea imi poate ramane pe degete si cuvintele se vor sterge. El avea capul intors spre dreapta, uitandu-se la mine cu un zambet divin. Am prins curaj si am trasat cu varful degetului, fiecare cuvant. Literele pareau zgaraieturi negre pe pielea lui, aranjate perfect in cele patru propozitii. Am sarutat cuvantul “Demon” si i-am inconjurat tot pieptul cu bratele, lipindu-mi palmele in dreptul inimii lui si lipindu-mi obrazul de spatele sau. Ii simteam bataile inimii in palma si caldura din corpul lui imi intindea un zambet pe buze. As fi ramas aici pentru totdeauna. Harry isi lipi si el palmele peste ale mele, ramanad nemiscat alaturi de mine pentru cateva secunde.

- Multumesc! Am soptit usor, cu obrazul lipit de pielea lui calda si fina.

Mi-a tras mainile pe pieptul lui si le-a sarutat usor. Se intoarse din nou cu fata spre mine si mi-am ridicat privirea spre el.

- Oh, nu! Nu iar. Spuse suparat si l-am privit uimita. Isi aseza palmele peste obrajii mei, stergandu-i cu degetele, erau umezi.

- Scuze! Am spus repede incercand sa imi sterg lacrimile de pe fata.

Harry zambi si imi prinse iar barbia, tragandu-mi buzele spre ale lui. Adoram cand imi prindea barbia si ma saruta, paream asa mica si fragila langa el, ca o adevarata fiinta neajutorata langa un demon, dar imi placea asta. Imi placea sa fiu inocenta doar pentru el.

- Te iubesc! Sopti peste buzele mele, departandu-se apoi putin pentru a se uita in ochii mei. Mi-am dat seama ca Harry intotdeauna se uita la mine cand imi spunea, te iubesc. Voia sa imi vada stralucirea din ochi cand auzeam asta, iar atunci cand imi spunea ca ma simte, era cu totul contopit cu mine, nu trebuia sa se uite la mine pentru ca nu mai eram eu si el, eram amandoi un singur suflet.

- Si eu te iubesc! Mi-am lipit fruntea de a lui si i-am cerut din nou buzele care erau la fel de importante pentru mine ca propria-mi inima din piept. Aveam nevoie de ele in egala masura.

Harry imi mangaia spatele cu mainile lui si m-am ridicat pe varfuri, inconjurandu-i gatul cu bratele doar ca sa pot vedea din nou splendoarea tatuajului din oglinda. Voiam acum sa sarut fiecare particica din el.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now