Preview 47

48.3K 1.9K 72
                                    

  In capitolul urmator…

 

 

[…]

 

 

  Degetul sau s-a plimbat pe gatul meu, trasand usor conturul fluturelui apoi i-am simtit atingerea imprimandu-se pe pielea mea in forma literei S.

Am inghitit in sec si mi-am strans buzele pentru a nu lasa lacrimile lase sa imi iasa la iveala.

-      Fascinant! Sopti, lasand un mic zambet uluit sa apara pe buzele care ma faceau sa o iau razna. Buzele mele, buzele pe care le sarutasem de atat de multe ori si pe care le recunosteam atat de bine. Erau identice, dar nu erau ale mele, iar cuvintele rostite de ele nu imi mai faceau inima sa bata nebuneste de placere si iubire, acum imi gaurea pieptul si singurul motiv pentru care facea asta era spaima.

Isi ridica privirea spre mine si ma bucuram atat de mult ca ochii nu erau ai lui. Ochii care se uitau acum intr-ai mei nu erau ai lui, insa avea aceeasi forma iar cand ii inchidea, devenea El in totalitate.

Mi-a prins o suvita de par intre degetele sale si a coborat usor spre obrazul meu. Mi-am intors capul scarbita.

-      Cum te simti acum, Katherine? Sopti cu un usor amuzament, plimbandu-si buzele peste urechea mea. Am vrut sa ma departez de el dar bratul sau m-a insfacat imediat, era acelasi brat care ma strangea mereu in brate, dar nu imi aducea senzatia pe care o cunosteam.

-      Scarbita! I-am raspuns folosind aceeasi expresie pe care o exprima si raspunsul.

Rase usor, cu glasul pe care il cunosteam si imi doream sa tip de disperare. Barbatul asta nu e Harry, stiu asta atat de bine si nicio atingere a lui nu ma mai pacaleste acum, insa ii seamana atat de mult incat o sa imi pierd mintile in curand din cauza lui. Acum am doi demoni, unul care m-a innebunit de dragoste, iar unul care ma va innebuni in adevaratul sens al cuvantului, asta pana nu se hotaraste sa ma omoare definitv.

-      Nu il urasti? Esti aici din cauza lui.

Mi-am facut curaj si mi-am ridicat privirea spre el. Dintii mei au scrasnit de furie.

-      Mi-am acceptat soarta, a fost decizia mea sa ma indragostesc de el. Si nu regret nimic.

Se incrunta nesatisfacut de raspuns.

-      Atunci m-am inselat in privinta ta. Am crezut ca e ceva in capul tau, dar esti doar o fetita proasta si indragostita de un baiat care nu da doi bani pe tine.

Mi-am scrasnit dintii de furie si i-am smuls mana de pe obrazul meu.

-      Tu, nu stii nimic despre dragoste.

Rase si ma trase din nou in bratele lui, izbindu-mi pieptul de al sau. Am icnit in dezgust.

- Si tu crezi ca stii? De cat timp esti cu el? O luna, doua? Ai nevoie doar de o secunda sa inveti sa urasti, Katherine, dar iti trebuie o viata sa iti dai seama ce inseamna dragostea. Si din pacate pentru tine, toata viata mi-am petrecut-o doar invatand sa urasc. Nu-mi pasa de adevarul tau, nu-mi pasa de cine crezi tu ca imi e dusman. Toti imi sunt dusmani, si adevarul meu e unul singur: sa ii distrug pe toti cei care mi-au provocat suferinta inca de cand m-am nascut si, imi pare rau pentru tine, nu o lua personal, dar tu esti primul pas in planul meu si e bine ca nu regreti nimic, asta inseamna ca moartea ta nu va fi mare lucru… pentru tine, dar va fi pentru altcineva.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now