24. Negustor De Moarte

250K 5.2K 3.6K
                                    

             

                                         

                                       24.  Negustor De Moarte

 

HARRY'S P.O.V.

- Du-te, du-te, du-te, tipa Ken la mine pentru a suta oara pe ziua de azi. Am tras cu putere frana de mana si am invartit frenetic volanul dar tot m-am izbit de mormanul de cauciucuri de langa garaj, pentru a mia oara.

- La dracu'! am urlat furios lovind cu pumnii in volan si oprind motorul masinii. -Am nevoie de alt set. Am spus rapid, coborand din masina fara sa astept vreo confirmare de la asa zisul meu profesor.

-Ai nevoie de alta masina, ma corecta Ken, coborand si el. Si un munte, continua facandu-ma sa il privesc cu o spranceana ridicata in timp ce loveam cu piciorul in caucicul ros si aproape fin din cauza franelor si a derapajelor nebunesti.

-Cum adica un munte? Am intrebat, agitandu-mi mana prin aer pentru a elimina praful produs de drift, care imi intra in ochi.

-Stii ca primul drifting a fost facut pe un munte nu? Curbe, derapat la vale, asa inveti sa faci drifting adevarat. Daca te invarti incontinuu pe o suprafata plata nu ajungi prea departe. Imi clarifica prinazandu-ma de dupa gat si gesticuland cu cealalta  prin fata mea, aratandu-mi parca avantajele driftingului pe un drum de munte. 

 Acum o inteleg pe Katherine cand nu intelege o iota din balmajeala mea despre motoare si masini. Am strambat din nas, exact ca ea si am indepartat mana lui Ken de pe umerii mei. Nu imi placea sa fiu in dezavantaj, indiferent de situatie, iar acum, Ken scotea praful din mine la drifting.

- Trebuie sa mergi odata cu mine in Tokyo omule, acolo e paradisul driftingului. Spuse in timp ce ne indreptam spre ceilalti.

- Erai DK?[1] am intrebat ranjind stiind deja care e raspunsul.

-Nu, raspunse mustacind, mereu ma facea o piticanie la viteza. Raspunse bosumflat si am inceput sa rad.

-Inca un an si luam titlul, dar a trebuit sa ma mute lipitoarea de tata. Aproape scuipa printre dinti si m-am incruntat oftand. In privinta tatalui eu si Ken se presupune ca avem aceasi parere. Dar spre deosebire de al meu, tatal lui nu i-a violat mama, ci doar incearca sa isi aduca fiul pe calea cea dreapta, umflandu-i fundul cu bani si indeplinindu-i fiecare dorinta. Dar fiul senatorului Japoniei trebuie sa mentina onoarea si numele tatalui sau, insa Ken nu era intocmai genul de copil model. Singuratatea si departarea de proprii parinti l-au impins in lumea asta. O lume in care toti cei cu o familie imperfecta isi gasesc locul.

-Mi-ar place sa vad circuitul de acolo, am spus incercand sa imi gonesc din minte gandurile putrede despre familie si parinti.

-O sa il vezi frate, in vacanta de iarna acolo aterizam, aproba si am inceput sa rad. Nu exista un dusman mai mare pentru un racer decat zapada. Eram ca albinele inchise in stup, cu toate florile inghetate si nimic de facut.

-Cu siguranta, l-am aprobat si a ridicat mana sa batem palma. Imi place asiaticul asta din ce in ce mai mult.

Cand am ajuns langa ceilalti Katherine si V aveau o discutie extrem de aprinsa pe tema tatuajelor lui Violet. Kath era de-a dreptul inspaimantata de tarantula imensa pe care par mov, o avea in partea stanga a abdomenului . Numai eu cunosc greata prin care am trecut cand am desenat paianjenul ala. Violet poate fii foarte ciudata, pe langa obsesia ei pentru culoarea mov este indragostita de paianjeni. Niciodata nu am inteles de ce, chiar si masina ei ultraviolet este acoperita de panze negre de paianjen.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum