16. Imposibil

205K 5.3K 4.8K
                                    


                                         16. Imposibil

   Masina se deplasa usor pe strada pustie, motorul creea un sunet  domol, moderat si placut sub mine.

Ma cufundasem cu totul in bratele lui Harry, de data asta intr-o pozitie mai confortabila. Inca eram in poala sa, dar spatele imi era lipit de geamul portierei sale iar picioarele mi se odihneau pe scaunul din dreapta.

Nu imi era cu adevarat somn, dar respiratia lina si ritmata a lui Harry ma arunca intr-o stare de visare.

M-am aplecat, lasandu-mi capul sa alunece pe abdomenul sau gol si lipindu-mi urechea de inima  care ii batea in piept intr-un ritm calm.

Mainile au inceput sa mi se plimbe pe pieptul sau, pe cele doua randunele care le avea tatuate de o parte si de alta a sternului.

- Ce reprezinta? Am intrebat absent, trasand aripa uneia dintre ele.

Harry si-a indreptat usor privirea spre mine, observandu-mi atentia. Avea ambele maini pe volan. Unul dintre bratele sale era usor asezat in poala mea, iar celalalt il tinea inconjurat dupa spatele meu.

- E greu de explicat, declara incruntandu-se usor.

L-am privit nedumerita analizand din nou cele doua pasarele negre si identice  care pareau sa zboare una spre cealalta. Oare ce semnificatie puteau ele sa aiba pentru Harry?

- Fiecare tatuaj are o anumita semnificatie pentru tine? Mi-am muscat buza incercand sa nu il supar. Era clar ca nu voia sa vorbeasca despre asta si eu cunoasteam mai bine ca oricine disconfortul de a explica lucruri de care nu iti facea placere sa iti amintesti. Si exact asta vedeam acum pe chipul lui Harry cand deschisesem subiectul acestor tatuaje.

- Da! Raspunse sec, incruntandu-se din nou cu privirea spre drum.

Mi-am muscat buza, sarutandu-i apoi usor pieptul. Nu aveam de gand sa il stresez, daca va vrea, imi va spune. Dar aveam impresia ca fiecare tatuaj al sau ii aducea o expresie de durere, reprezentand parca o parte neplacuta a trecutului sau. M-am cutremurat privind zecile de picturi pe care le avea pe intregul corp, inca odata realizand ca nu stiu absolut nimic despre el.

A parcat masina in fata garajului. Nu imi permiteam sa ma intorc acasa desculta si in sutien dupa tot ce facusem, macar sa am decenta sa intru imbracata pe usa.

- Promit ca iti voi spune intr-o zi, dar acum nu pot. Este o poveste mult prea lunga in spate. Vorbi aplecandu-se spre mine, dupa ce a oprit motorul.

Am dat afirmativ din cap, zambind cald. Mi-a copiat si el reactia, fericit ca nu fac o scena de copil suparacios. Apoi si-a lipid dulce buzele peste ale mele, ajutandu-ma sa ma ridic din poala sa si sa ma asez inapoi in scaunul meu, in care nu stateam prea des in ultimul timp.

Am deschis portiera, iesind din masina si simtind o usoara ameteala cum ma cuprinde. Nu mai ploua dar era extrem de frig. Nu stiu cat statusem cu Harry in masina, pierdusem notiunea timpului amandoi pe acel scaun, explorandu-ne  trupurile, mai mult el pe al meu... dar cert este ca parea deja ora diminetii, in jur asezandu-se deja o lumina vaga care ar fi trebuit sa fie mult mai puternica datorita rasaritului, dar din cauza norilor grosi care erau inca prezenti pe cer, soarele era total absent.

M-am infiortat la gandul ca trebuia sa merg din nou la scoala, amintindu-mi totusi ca astazi este vineri si un weekend lung si bine meritat se intrevedea la orizont.

Harry a venit imediat la mine, prinzandu-mi coapsele cu un brat, celalalt incolacindu-se in jurul spatelui meu si ridicandu-ma in sus ca pe o mireasa.

- Ce faci? Am icnit speriata si putin ametita de miscarea brusca.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum