33. Prezent

197K 4.3K 2.7K
                                    

                                    

                                                   33. Prezent

    Am fost scoasa din masina de politie si ma simteam ca o criminala adusa la judecata. Am respirat usurata ca Harry nu mai era in urma noastra si nu stiu incotro se dusese dar imi era de ajuns ca ma vazuse bagata cu forta in masina de politie, nu voiam sa ma vada si tarata in sectia de politie. Ce curva e viata, el e infractorul gangster si ucigas si eu sunt arestata ca am ciufulit o parasuta. Macar daca o umflam mai bine, sa fi meritat macar sa vin aici.

Ofiterul m-a condus printre birourile din sala de la intrare si rabufneam in interiorul meu pentru ca inca purtam aceeasi rochie care trecuse deja printr-o ploaie torentiala la fel ca trupul meu care avea neaparata nevoie de un dus.

M-a pus sa semnez cateva documente, si intr-adevar exista o plangere depusa impotriva mea pentru violenta , nu trebuia sa intreb cine a depus-o.

- Domnisoara Katherine Wrise, aveti o plangere de agresivitate fizica de la domnisoara Amber Wrise. Este adevarat ca ati agresat-o? Ma intreba ofiterul dezinteresat in timp ce semna alte documente.

- De ce m-ati adus aici daca nu sunteti siguri de asta? Am bufnit rezmendu-ma in scaun si molfaindu-mi limba in gura de nervi.

Ofiterul ma privi pe sub ochi cu buzele tuguiate si o spranceana ridicata.

- Pune-ti amprenta aici si las-o moale cu tupeul, sau o sa stai aici mai mult decat ar trebui. Suna aproape ca un sfat si am oftat maraind lasandu-l sa imi ia amprenta si ducandu-ma apoi la celebra sedinta foto la care eram deja model cu norma intreaga. Avusesem o groasa din astea in New York, trebuia sa o fac si in Seattle.

M-a lipit de un perete inscriptionat  cu linii de inaltime si cu o placuta in mana pe care imi scria numele si altele tampenii. Am pozat intorcandu-ma pe toate partile cu o figura ucigasa si nervoasa.

 Bine ai revenit la zdup Katherine! Mi-am urat singura cand m-a impins in celula de inchisoare si a izbit usa metalica din gratii in spatele meu.

Am oftat dandu-mi capul pe spate si deja mi se zbarlea pielea. Nu mai aveam nici geaca pe mine si aici era al naiba de frig.

Nu eram singura in celula, mai erau trei fete inauntru care ma priveau ca pe o prospatura numai buna de jumulit pentru plictiseala de aici. Am pufnit printre la dinti pentru ca la cati nervi aveam le jumuleam eu fara probleme.

Am mers spre banca metalica asezandu-ma pe marginea ei, departe de cealalta tipa roscata care isi mutase deja privirea de la mine, concentrandu-se la unghiile ei. Alta, mai in varsta era asezata jos, rezemata de gratii si avea o figura de barbat, tunsa scurt si cu haine de rocker asortate cu lanturi masive argintii.

-De ce te-au saltat pustoaico? Mi se adresa femeia pe un ton gros. Avea cotul rezemat pe genunchi si isi tot plimba mana in jurul gurii, probabil voia o tigara.

-Am lasat o curva in viata cand trebuia sa o omor direct. Am raspuns simtind ura pentru Amber mai profunda ca niciodata.

Femeia rase scurt parand ca ma intelege perfect.

As fi intrebat-o si eu de ce e aici dar nu aveam chef de conversatie acum. Mi-am incrucisat bratele la piept fiind mai mult ca sigura ca acum o sa racesc rau de tot.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum