31. Ingerul

169K 4.4K 2.4K
                                    

     

                                                  31. Ingerul

Zilele ce au urmat au fost printre cele mai chinuitoare din viata mea. Am refuzat sa mai iau orice contact cu Harry, imi tot spuneam ca am nevoie de timp, de gandire, dar singurul lucru pe care mintea mea il putea concepe era torturarea  psihica.

La scoala eram o umbra, voci necunoscute ma felicitau pentru meci. Un lucru de care abia imi mai aminteam si parea adanc ingropat in trecutul meu, sau mai degraba un vis. Oricum, intotdeauna am crezut ca Harry este un vis din care aveam sa ma trezesc mai devreme sau mai tarziu. Genul acela de vis prea frumos ca sa fie adevarat.

El incerca sa vorbeasca cu mine, insa la scoala era singurul loc unde o putea face  si de fiecare data cand reusea sa ajunga in fata mea, nu stia ce sa imi spuna. Doar privirea lui ma implora sa il iert si persoanele din jur il opreau sa imi spuna cuvintele pe care voia sa mi le spuna.

A venit de nenumarate ori si la mine acasa. Ajungand in disperarea de a fi la un pas sa imi sparga usa camerei dar se abtinea pentru ca sigur nu voia sa se puna rau cu tata. Ei doi au avut o discutie lunga care nu stiu in ce a constat pentru ca imi era prea teama sa ies din camera mea sa pot sa ascult. Nu imi era teama de el, ci de reactia mea daca l-as avea in fata fara ca altcineva sa fie in preajma noastra. Imi era teama sa il vad din nou plangand si imi era teama de vorbele lui. As fi cedat cu siguranta. Dar tata ma cunostea bine si chiar daca nu l-a dat pe Harry afara asa cum ma asteptam, pentru ca normal stiuse cum sa il convinga, tata nu m-a stresat cu nici o intrebare despre ce s-a intamplat. Stia cu urasc asta si in momentele de genul asta imi doream sa fiu lasata in pace si sunt sigura ca era fericit ca in situatia de fata, ma incuiasem in camera si nu facusem ca data trecuta cand mi-a fost inima facuta bucati.

Dar acum era mult mai diferit, si dureros. Cand mama m-a parasit, am fost suparata, disperata, tradata, orbita de nebunie. Acum eram pur si simplu, distrusa.

Nu aveam putere sa fac tot ce am facut inainte. Nu voiam sa ma droghez pentru ca nu voiam sa uit toate astea. Eu le provocasem. Eu il parasisem pe el. Nici macar nu stiu daca il parasisem, daca eram despartiti cu adevarat sau luasem doar o pauza. Mintea mea era vraiste. Incercam sa gandesc logic si sa imi analizez situatia dar nu ajungeam nicaieri.

Ii analizam pe rand victimele, incercand prin orice posibilitate sa gasesc explicatia logica si salvatoare pentru el.

* Joshua. Pana acum doua zile il uram, dar acum il inteleg oarecum pentru ce voia sa imi faca. Cu siguranta isi dorea doar sa se razbune pe Harry si cum nu putea sa ii faca fata fizic, l-a atacat sentimental. Unde se pare ca singurul punct sensibil, sunt eu. Dar cu toate astea iubitul meu e destul de puternic sa isi sustina punctul sensibil intact si sa anahileze imediat orice reprezinta o amenintare.

* Fratele lui Joshua, Marcus. Nu l-am cunoscut niciodata si habar nu am cat timp a trecut de cand Harry l-a omorat. Dar nu mai mult de 5 ani, perioada de cand Harry a intrat in lumea lui Carter. Timp in care Joshua probabil a cautat pe toate partile o solutie de razbunare, dar se pare ca nu a gasit nimic destul de solid, pana la mine. Marcus a violat-o pe Violet. E de ajuns sa imi imaginez chipul mult mai tanar si neajutorat al prietenei mele ca sa imi dau seama ca Harry poate a avut un motiv sa o faca. Si amintindu-mi povestea mamei lui imi e clar ca a avut un motiv mai mult decat intemeiat si o postura in care nu avea cum sa se abtina. Poate ii era teama ca Joshua va face acelasi lucru cu mine. Imi amintesc disperarea de pe chipul lui cand Joshua a incercat sa ma rapeasca a doua oara, intrebandu-ma innebunit daca mi-a facut ceva. Sunt absolut sigura ca Harry nu e genul de om care sa isi asume riscuri atunci cand vine vorba de cineva la care tine. Sa riste siguranta mea ca sa omoare un om. Clar asta nu functiona la el si probabil ar face-o de nenumarate ori, fara sa stea pe ganduri, cu orcine ar reprezenta o amenintare pentru mine.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum