14. Adrenalina

243K 5.5K 4.1K
                                    


                                                         

                                                   14. Adrenalina




 Mi-am dat seama pana la urma care era kilometrajul masinii si cand mi-am dat seama ca aveam 220 la ora mintea mea a inceput sa rosteasca o rugaciune in mod involuntar. Conducea ca un maniac, cu o masca de frustrare si furie intruchipata pe fata. Imi cautam cuvintele in cap, dar nu gaseam absolut nimic bun de zis, nimic care sa ma scoata din asta acum, pentru ca oricat m-as fi luptat cu mine insami, tot ma simteam vinovata pentru ce facusem… nu stiu de ce, dar pur si simplu asta simteam. Constiinta tampita.

 Luminile celorlalte masini zburau pe langa noi precum fulgerele in interiorul unei furtuni furioase. Mana lui Harry se misca rapid pe schimbator, marind viteza in fiecare secunda. Nici nu parea cu adevarat concentrat la condus. Mintea lui parca era azvarlita in alta parte, incruntandu-se deseori si strangand volanul in mana lui mare de fiecare data cand un gand nu-i convenea. Oare la ce se gandea acum? Unde voia sa ma duca?

Mi-am strans din nou centura in mana, facandu-ma mica in scaun la acest gand. Eram intepata si tupeista, dar Harry ma cam speriase astazi, nu imi era cu adevarat teama de el, nu il puteam vedea ranindu-ma, ma simteam mai in siguranta ca oriunde cand eram langa el. Furia si forta lui erau un plus de siguranta in jurul meu, dar asta nu insemna ca brusc are dreptul sa faca ce vrea cu mine.


Inca scormoneam prin cap ceva potrivit sa ii spun, dar am fost distrasa de niste lumini puternice care se intrezareau in fata noastra. M-am aplecat in fata fara sa vreau analizand mai bine peisajul. Parasisem deja agitatia orasului si ne aflam intr-un cartier destul de ciudat si clar, rau famat.

O singura strada ducea spre agitatia din centru. Sute de persoane roiau in jurul masinilor lor, fiecare etalandu-si propria bijuterie. Fumul dens, lumini puternice prazdand intunericul noptii, basii puternici ai muzici facand pamantul sa vibreze, toate astea ma incantau si ma speriau in acelasi timp.


- Unde m-ai adus? L-am intrebat analizand curioasa fetele din jur. Atunci cand ne-am facut prezenta in multime, majoritatea pareau adolescenti, desi figurile si comportamentul lor nu sugera tocmai o adunatura de copii educati.

 Imediat ce au recunoscut masina lui Harry, un val de urlete si chiote ne-a inconjurat, toti exprimandu-si galagios bucuria ca demonul li se alaturase. 

L-am privit pe Harry, zambea, intr-un fel triumfator si plin de mandrie.  
A marit si mai mult viteza masini cand a intrat intre ei. Am scos  un icnet incet si terifiat cand masina a inceput sa se invarteasca pe loc, fumul iesind in urma franelor puternice, ambaland motorul furios in ceea ce ghicisem ca este drifting. Era placut sa privesti asa ceva, dar niciodata nu fusesem in interiorul masinii, si de aici, sincer era inspaimantor si ametitor.

 - La distractie! Imi raspunse intr-un sfarsit, cu un zambet suspect de larg pentru furia care se presupune ca o avea asupra mea. A oprit brusc masina si am zburat in centura, pe care slava Domnului ca o aveam altfel capul meu ar fi facut contact cu parbrizul. 

Mi-am simtit stomacul in gat. Am nevoie de pastile de inima si de  greata in jurul acestui baiat.

- Grozav! Am bodoganit incercand sa imi restabilesc controlul stomacului. Harry a  iesit rapid din masina. Un alt val de aclamari l-a acaparat cand si-a facut chipul vazut. I-a salutat pe toti, ridicand mana in timp ce inchidea portiera in urma sa, zambind cu jumatate de gura, si o tona de mandrie. Contrastul imagini era chiar amuzant. Arata ca un rege intre supusi, un rege demonic care era capabil oricand sa il devoreze pe cel care ii incalca cuvantul, cum probabil facuse cu Joshua. Gandul la el mi-a suparat stomacul din nou.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now