25. Calul Troian

250K 4.9K 5.7K
                                    

                                                 

                                              25. Calul Troian

              

   HARRY'S P.O.V.

Zorii zilei patrundeau usor prin fereastra camerei mele. Trebuia sa trag draperia, stiu ca pe Katherine nu o preau incantau rezele bagacioase ale soarelui dimineata si sincer nici pe mine. Dar acum nu aveau de ce sa ma deranjeze. Din potriva. Imi ofereau o viziune mai buna si stralucitoare asupra ingerului pe care il strangeam in brate.

Katherine dormea exact ca un pui de pisiucuta. Scumpa exact ca unul incat cu greu ma abtiem sa nu ii sarut nasucul si extrem de agitata. Se foia in bratele mele si dupa ce m-am speriat ca poate avea vreun cosmar, mormaielile ei de motan razgaiat mi-au dovedit ca asta era stilul ei de a dormi.

S-a invartit in bratele mele intorcandu-se cu fata spre mine pentru a saiseci si saptea oara in noaptea asta. Si stiu foarte bine asta pentru ca i-am numarat fiecare miscare din moment ce nu am putut sa inchid un ochi toata noaptea.

Si asta nu se datora iubitei mele rasfatate si extrem agitate ci stresului care pulsa incontinuu deaspura capului meu. Cautam o modalitate sa scap de cursa din seara asta, sau cel putin sa o exclud pe Katherine din ea. Dar privind a doua parte puteam mai usor sa opresc tot transportul lui Reynolds decat sa o scot pe Katherine de pe pista unde a inceput sa ii placa deja periculos de mult.

Azi e duminica. Inca weekend si eu sunt strans de gat de promisiunea de a sta cu ea pentru tot restul saptamanii. Katherine credea ca nu vreau sa ma mut cu ea. Imi plesneau hormonii pentru ca voiam cu disperare asta. Si nu in casa asta unde cu greu capatam putina intimitate. Intr-o casa a noastra, unde sa o am doar pentru mine pentru totdeauna. Toata chestia asta cu maturitatea ma inspaimanta deseori si pe mine. Devenisem atat de dornic de o relatie serioasa cu Katherine incat imi era teama ca in orice secunda a pot aseza in genuchi in fata ei cu inelul in mana. Eram constient ca voi face asta intr-o zi dar nu atat de repede si cu siguranta perioada de "nu atat de repede" a lui Ketherine era mult mai  lunga decat a mea. Ea nici nu gustase inca toate momentele dulci si pacatoase ale adolescentei iar eu eram satul de ele. Insa o voi lasa cu placere sa se bucure de ele atata timp cat eu sunt cel care i le ofera.

Stiu ca decizia lui Katherine de a se muta cu mine se datora dorintei de a se distanta de familia ei. Si asta era unul dintre motivele pentru care nu ii indeplineam dorinta, voi face orice imi sta in putinta sa o apropii din nou de parinti ei dar adevaratul motiv pentru care o refuzam eram eu. A stat doar un weekend cu mine si deja se afla intr-un mare pericol si ambitia ei de a nu asculta de nimeni era mai mult decat traumatizanta. Puteam sa o rog sa nu vina cu mine diseara la cursa si sa riste sa fie vazuta de dusmanii mei, sa inventez o scuza credibila si sa o fac sa stea acasa. Dar si pe Keith l-as putea convinge mai usor sa nu vina, care practic a plans cand nu l-am luat la Race War.

Katherine mormai din nou ceva indescifrabil la pieptul meu si am strans-o mai tare in brate acoperindu-i umerii cu patura subtire. Adoram sa o am asa langa mine. Si pe cat de inofensiva parea cand dormea eram chinuit la propriu si la figurat langa ea. Sunt sigur ca micul colt de rai pe care i l-am aratat noaptea trecuta i-a umplut visele dar pe mine nu a facut decat sa ma tortureze si mai tare.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum