Epilog - Doi Demoni

117K 4K 2K
                                    


Mi-am atins usor obrazul umflat si am tras usor aerul printre buze din cauza durerii inca persistente. Am reusit cu greu sa fac rost de o oglinda asta dupa ce Harry mi-a acoperit-o pana si pe cea din salon si am fost nevoita sa fur una din geanta lui Nicky ca sa pot vedea cum evolueaza lovitura de pe fata mea care probabil inca il facea pe Harry sa insire injurii diavolesti spre sufletul lui Drake.

Am apasat din nou si am privit linia diforma a pometilor mei. Umflatura disparuse aproape complet insa pielea inca imi era acoperita de o nuanta violet si ochiul deasemenea; pleoapa inca era umflata si parea acoperita de fard negru-visiuniu intr-un machiaj nereusit. Parca aveam o suvinta din parul lui V pe obraz, nenorocitul m-a lovit cu toata forta, de parca as fi fost un adversar intr-un ring de box si la proba cantarului amandoi am avut aceeasi greutate.

Am bufnit si am inchis pudriera, aruncad-o sub perna pana nu intra Harry si ma prindea cu ea. Drake era mort, si chiar daca trebuia sa uit de el inca mai aveam atatea probleme din cauza lui incat imi era imposibil sa il scot din cap chiar daca as fi vrut.

Amanuntul care ne arunca acum intr-o belea imensa era cel la care eu nu m-am gandit macar o secunda in timpul in care am fost rapita: Tata!

Disparitia mea l-a innebunit pe Harry asa ca nu a avut prea mult timp de acordat intrebarilor lui tata si daca nu as fi avut minunea numita Nicky - pe care Harry a obligat-o sa ramana acasa cand voia sa se implice in salvarea mea - tata ar fi aruncat probabil FBI-ul pe urmele mele. A inventat o cearta intre mine si Harry in care a contribuit si Amber, mintindu-l pe tata ca eu nu puteam sa trec peste fosta ei relatie cu Harry si scandalul a inceput in vizita mea la spital deci inca aveam nevoie de timp sa imi pun ordine in ganduri. Nu vreau sa imi imaginez ce crize mi-au inventat nenorocitele sa il convinga pe tata sa imi acorde putin timp, dar cum asta era un lucru pe care il practicam des, au reusit sa imi cumpere cateva zile libere in care Harry a disparut din nou cu mine in vreo cabana pustie in padure sau o destinatie exotica sa isi calmeze nebuna geloasa. Faptul ca e o minune nu a scutit-o pe Nicky sa isi ia un sut in fund pentru povestea asta.

Insa orice credibiliate a acestei povesti a disparut radical in momentul in care eu am fost adusa acasa. Incheieturile si gleznele imi erau acoperite de rani si aveam urma lanturilor lui Drake imprimata pe piele. Chipul imi era acoperit de o vanataie enorma si orice scuza am fi cautat pentru toate astea era imposibil sa ascundem faptul ca am fost maltratata fizic si lovita. Genul asta de rani nu le procuri dintr-un accident de masina, caderea de pe vreo stanca sau dormitul prea mult la soare. Si dupa ce o echipa de mai bine de 10 persoane s-a gandit la un plan de evadare din situatia asta, Harry care inca nu reusise sa zambeasca sau sa guste orice fel de gluma nu a intrat in brainstorming-ul nostru si a mers direct la tata sa ii spuna adevarul.

Inca se simtea vinovat pentru ce se intamplase si chiar daca imi jurase ca nu o sa ma pareasca niciodata, stiu ca inca se gandea la asta si ma facea sa innebunesc. O sa ii jur si eu ceva: jur ca nu o sa il las sa isi incalce juramantul ala.

Am mai fi putut castiga cateva zile, timp in care sa mi se vindece ranile si pe cele provocate de lanturi chiar puteam sa le acopar, insa vanataia de pe fata parea sa aiba serioasa nevoie de timp sa se refaca, timp pe care Harry nu voia sa mi-l acorde.

Bineinteles ca nu i-a spus nimic de partea in care el e un traficant si un criminal iar fiica sa e indragostita de un om care are probabil mai multi dusmani decat populatia unui oras. Dar a avut un moment de eliberare in care a mers la tata si i-a povestit totul despre adevarata lui familie si mai ales faptul ca are (a avut) un dusman care voia sa razbune si a gasit cea mai buna metoda sa o faca prin mine, singurul lucru pe care il iubea. A recunoscut ca nu e un om curat, ca nu isi castiga viata cinstit si probabil pentru asta a folosit doar cursele de masini deoarce adevarata lui afacere era tinuta bine de Carter caruia nu i-ar fi placut aceasta confesiune a lui Harry, mai ales ca de cateva zile tot ameninta cu acea "sapa de lemn" deoarece iubitul meu isi cam parasise locul de munca si activitatea in firma lui ilegala.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now