Multumiri

49K 2.1K 137
                                    

                                          Multumiri

 Aproape un an. Aproape un an de cand a inceput aceasta nebunie care prima data mi s-a parut o simpla carte, o alta idee care avea sa ramana neterminata. Dar uite-ne aici, la sfarsitul ei. Eu inca procesez chestia asta, inca nu pot sa cred ca am terminat o carte, prima carte si una atat de mare, cu sute de pagini care mi-au mancat noptile si in vorbele bine-cunoscute: mi-au devorat sufletul in ce mai pasional mod posibil.

M-am contopit cu fiecare personaj si voi de asemenea v-ati contopit odata cu mine. “Obsession” reprezinta obsesia pe care Harry si Katherine au dezvoltat-o unul pentru altul si in acelasi timp obsesia pe care eu si voi am format-o pentru aceasta carte.

Sunt momente in care nu sunt constienta ca e scrisa de mine, va citesc si recitesc comentariile si toate acele cuvinte de lauda par sa fie prea mult doar pentru mine. De multe ori ma gandesc ca e a voastra, voi o detineti, voi ati creat-o si am dreptate. Insistentele si mesajele voastre, entuziasmul vostru au adus-o acum aici. Voi sunteti motivatia mea si voi sunteti Dangerous Love si va multumesc pentru toate astea.

Va multumesc pentru mesajele de incurajare, pentru comentariile in care va exprimati parerea despre fiecare nou capitol, pentru toate implicatiile voastre care au adus povestea unde e este astazi.

Nu as fi reusit fara voi si sunt foarte serioasa cand spun asta, nu sunt cel mai ambitios om asa ca de multe ori am nevoie de motivatie si de cineva care sa ma impinga de la spate, sa ma certe si practic sa ma oblige sa o fac. Voi ati facut toate astea va iubesc pentru asta. Niciodata nu m-au deranjat mesajele de tip “Cand pui next?” m-au motivat sa ma ridic din pat sau sa las alta activitate pe care voiam sa o fac si sa ma apuc de scris. Totul pentru mine e greu la inceput, pentru ca odata ce am intrat in lumea asta pe care am creat-o aici, cu greu ma mai despart de ea, va puteti da seama de asta din dimensiunea capitolelor. “Dangerous Love” e drogul meu si voi sunteti micuta seringa care mi-l injecteaza in vene, la fel cum sunt si eu asta pentru voi.

Sunt cateva persoane care s-au implicat foarte mult in ducerea la cap a acestei carti si una dintre ele este Alina Grigorita, care de multe ori a postat in locul meu. Da, stiti ca am probleme cu internetul si din cauza asta ii trimit ei capitolele si le posteaza in locul meu. Ea e asistenta mea, Calypso 2 asa cum ii spun eu si vreau sa ii multumesc pentru tot ajutorul si calmul ei, pentru cat m-a suportat pana acum si printr-o minune inca ma mai suporta. Si merita si multumirile voastre pentru ca v-a adus capitolele mai devreme decat as fi facut-o eu. Nu sunt un om prea rabdator. Le scriam, i le trimiteam pe mail si ea facea totul mai departe. Eu doar intram apoi sa citesc parerile voastre deci clar Alina merita toate multumirile noastre. Sa nu spun de ajutorul pentru corectat si toate i-urile care mi le-a indesat in fund.

Alexandrei Maria Sandu care a facut trailerul genial pentru aceasta carte si lucreaza la al doilea. Si toate celelalte lucruri minunate pe care le-a facut pentru carte. Eu am numit-o director de imagine Dangerous Love. Multumesc!

Si micul regizor genial care a transformat cartea intr-un serial, Amy. Multumesc!

Ele sunt doar cateva, pentru ca in principiu, va multumesc tuturor.

Micile ciondaneli, certuri mai mari, glume, plansete, bucurii… toate au facut parte din “Obsession”.

Va iubesc pe toti, indiferent ca m-ati dezamagit cateodata unii dintre voi. Ii iubesc pana si pe cei care imi urasc si imi jignesc cartea. Am spus ca am nevoie de motivatie si uneori ura altora e un stimulent atat de bun sa dovedesti ce poti.

Am petrecut un an impreuna alaturi de Harry si Katherine si nu se putea sa fie un an mai bun si mai spectaculos.

Inca odata, va iubesc, va multumesc si ne revedem in curand in “The Game”!

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum