22. Extaz

197K 4.7K 5.3K
                                    

                                                     

                                       22. Extaz

 

 Mi-am mijit ochii, stapanindu-mi impulsul de a sari la gatul ei si a-l sfasia impreuna cu litera aia.

- Da, eu sunt Katherine. I-am raspuns pe ton glacial inchizand gura inainte sa spun si “iubita lui Harry” desi probabil stia asta deja.

- Hm, nu esti cine stie ce. Imi replica blonda stramband din nas si intorcandu-mi spatele. Ooooh, cineva o sa ramana fara par in noaptea asta.

-  Ce ai spus, tarfa? Aproape am scuipat luand o pozitie de luptatoare profesionista.

Se intoarse din nou spre mine cu un ranjet de pisica.

- Crezi ca nu stiu cine esti? Ma intreba privindu-ma ca pe o leguma stricata. Esti noua jucarie a lui Styles, te simti atat de importanta acum, nu? Dar o sa mai vorbim noi peste cateva saptamani, dar in cazul tau, cred ca vor fi zile, spuse din nou stramband din nas si privindu-ma cu dezgust.

Stiu ca alcoolul din mine avea o mare implicare in chestia asta dar nu mi-am putut stapanii instinctele si, urmatorul lucru pe care il stiu e ca m-am infipt in parul blondei. A inceput sa tipe incercand sa scape din ghearele mele dar nu avea sanse de reusita. Sute de injurii au inceput sa iasa din gurile noastre. Adrenalina pulsa in mine si am azvarlit-o pe jos, suindu-ma pe ea si dand-o de nenumarate ori cu capul de podea.

-  Jucarie, huh? Iti arat eu tie jucarie parasuta dracu’ ce esti. Am tipat smulgandu-i parul, luasem replica asta de la Harry, dar imi placea al naiba de mult.

Zdreanta de sub mine incerca cu disperare sa ma dea jos dar ma suisem pe ea precum o vulpe pe gaina. Acum cine e gaina,  Harry?

Ca un raspuns la gandurile mele, mi-am auzit numele strigat de o voce groasa si imediat doua brate m-au smuls de pe blonda ravasita.

Era pentru prima data cand ma luptam contra acelor brate in jurul meu.

-  Lasa-ma, da-mi drumul ca ii rup capul. Tipam zbatandu-ma in bratele lui Harry, dand din maini si din picioare cand m-a ridicat in sus de parca as fi cantarit 5 kilograme.

- Katherine, calmeaza-te! Ma certa Harry cu o voce serioasa si m-am intors imediat spre el revarsandu-mi furia asupra lui.

- Tu de partea cui esti, huh? Am tipat zbatandu-ma in bratele lui dar si dintr-un lant de otel puteam scapa mai usor.

Pentru prima data Harry si-a indreptat privirea spre gunoiul ciufulit pe care il lasasem pe jos. Ochii i s-au umplut de furie cand blonda s-a ridicat de la podea, respirand ca dupa un maraton si aruncandu-mi o privire criminala.

- Nenorocita dracu’, tipa infigandu-se in mine dar bratul lui Harry m-a eliberat si m-am speriat cand mana i s-a oprit chiar in gatul ei, paralizand-o in loc.

- Ce dracu’ cauti aici? Scuipa Harry printre dinti si daca ochii aia din flacari verzi ar putea ucide, blonda s-ar tavali pe jos de durere in momentul asta.

Reactia lui Harry era putin exagerata, o tinea departe de mine proptindu-i mana in gat. Ea se uita speriata la el.

- Harry, te rog, il implora din privire, nu parea sa o stranga de gat dar nici confortabil nu parea sa fie.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now