Preview 49

44.1K 1.9K 72
                                    

  In capitolul urmator…

[…]

 

 

 Ranjetul slinos m-a facut sa inchid ochii de scarba. I-am simtit degetul plimbandu-se pe umflatura de pe obrazul meu si am inghitit in sec din cauza durerii. Mi-am amintit ca am o aparenta de pastrat si m-am straduit sa scot un geamat dureros si sa imi rotesc gatul cat mai melancolic. Ochii mi-au fluturat pierduti si priveam oriunde altundeva insa nu spre fata monstrului  de langa mine.

- Esti pregatita, Katherine? M-am straduit sa nu tremur si sa nu il scuip din nou in fata, mi-am continuat actul prefacandu-ma pierduta in euforia drogului.

- Este aici! Sopti din nou apropiindu-se de chipul meu si am inghetat in lanturi.

Este aici. Cine e aici? Respiratia mi se accelera gandindu-ma la o singura persoana la care s-ar fi putut referi Drake si lacrimile imi ieseau deja in rugamintea sa nu fie el.

- Vrei sa-l vezi? Ti-e dor de el? Continua cu o placere si un zambet diavolesc care ma inspaimanta mai tare decat diavolul insusi.

M-am straduit sa nu ii dau atentie, sa ma prefac ca nu il aud si nu sunt constienta de ce spune, dar nu mi-am putut abtine lacrimile cand am realizat ca venise momentul sfarsitului.

 

 

[…]

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now