11. De-a Mama Si Tata

187K 5.7K 3.3K
                                    

                                               11. De-a Mama Si Tata

  

    M-am desprins usor de buzele lui Harry, el ma privea putin incruntat, probabil se prinsese de ce facusem asta si nu ii convenea sa il folosesc drept arma de razbunare.

Mi-am muscat buza, intorcandu-mi fata spre Amber, care am fost surprinsa sa vad ca disparuse din clasa. Cat durase sarutul nostru?

Toti cei care ramasesera in clasa ne priveau stupefiati, gura lui Candice se deschisese atat de tare incat probabil o durea maxilarul.

Mi-am intors rapid fata spre Harry, ce Dumnezeu facusem? Din suparata, expresia lui devenise  zambitoare, intr-un fel obraznic.

- Offf… voiam sa fiu eu ala care te saruta primul in public. Sopti pervers prinzandu-mi barbia intre degetele sale mari si apropiindu-ma mai tare de fata lui. Am inceput sa bomban in capul meu, dorindu-mi atat de tare sa imi  dau o palma in momentul asta.

 - Harry! Vocea lui Ty a rasunat serioasa in clasa. Cretul si-a ridicat privirea din ochii mei privindu-l pe acesta pe deasupra capului meu.

- Roscata! Adauga roscatul si imediat fata lui Harry a devenit serioasa. Mi-am intors si eu privirea spre el, Jay si V se erau deja langa acesta pregatiti parca sa fuga afara.

Harry ii privi rapid apoi isi apleca din nou privirea spre mine, tragandu-mi fata inapoi spre ochii sai. Trebuia deja sa devin obisnuita cu ei, dar de fiecare data mi se inmuiau picioarele atunci cand ii priveam arzandu-ma cu acea nuanta ametitoare de jad.

- Ne vedem mai tarziu, iubire, ai grija de bebelusul nostru! Rosti cu o usoara tenta de zambet dar si cu putina retinere. Ceva il nelinistea, cine naiba era roscata asta?

Inainte sa pot spune altceva se apleca usor spre mine lipindu-si buzele de fruntea mea, au ramas lipite cateva secunde pe pielea mea, transmitandu-mi o caldura neobisnuita in tot corpul. Cand s-a indepartat de fruntea mea a trecut rapid pe langa mine, eliberandu-mi talia din celalata mana  si am simtit aerul rece care a ramas in urma lui. M-am intors speriata pentru a-l vedea in ultima secunda, iesind pe usa alaturi de gasca lui.

Am ramas  perplexa privindu-l cum pleaca, unde se ducea? Cine era roscata? Brusc, o presimtire proasta mi s-a asternut in vene si nu imi placea deloc ca asta in includea si  pe el.

   Harry’s  P.O.V.

 

 

- Cand trece? L-am intrebat pe Ty, aproape alergand prin parcarea liceului.

- Nu sunt sigur dar mai devreme decat as fi crezut. Imi raspunse acesta butonand rapid pe telefonul fara sa se uite prea mult pe unde merge.

- Sa punem mana pe focoasa aia! Marai Jay entuziasmat chiar inainte sa urce in masina lui impreuna cu Violet. Ty s-a urcat si el rapid intr-a sa, iar eu mi-am facut loc in demonul meu negru. Intr-un fel, ma enervau masinile lor colorate, a lui Jay avea un verde aprins care imi lua ochii, de a lui V nu mai vorbim, este de la sine inteles, iar a lui Ty nu poate fi altfel decat rosie, nu stiam ca este la moda sa iti asortezi parul cu masina.

Simteam toate privirile pe noi, imi inchipui ce era in capul tuturor: unde pleaca starurile? Dar nu imi pasa, o singura privire mi-a tras atentia. Era departe dar nu am putut sa nu o observ. De la etajul al doilea, prin fereastra mare si inconjurata de prietenii ei, Katherine privea spre masina mea. Parea intrigata dar intr-un fel ciudat; si putin speriata. Urasc ca trebuia sa plec acum, cand lucrurile mergeau asa bine, gustul buzelor ei era inca presat peste ale mele dar trebuia sa pun mana pe Mustangul ala, aveam planuri mari pentru el.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now