37. Gelozie

220K 4.3K 3.7K
  • Dedicat lui For all dangerlovers
                                    

                                              37. Gelozie

   M-am schimbat in treningul de antrenament si mi-am aruncat hainele in vestiar. Pentru prima data de cand sunt majoreta puteam sa spun in sfarsit ca am ajuns la timp, dar acum as fi dat orice sa fi intarziat si celelalte fete sa fie deja in sala, oricum era aceiasi liniste ca si cum nu ar fi aici, pentru ca orice sunet, respiratie sau clipire erau oprite pentru analiza minunii sacre care era asezata pe gatul meu ca o faptura mica dar extrem de periculoasa. Aveam impresia ca ii pot arde de-a binelea cu aripa de foc, sau sa ii inec cu cea din apa, cel putin expresiile lor indicau sufocare. Credeam ca lumea se va obisnui in cele din urma, dar probabil aveau prea multe de examinat la tatuajul lui Harry ca sa isi ia ochii de pe el in cateva ore, totusi prima privire este intotdeauna cea mai greu de trecut si, azi-dimineata incepusem sa ma tem si chiar i-am sugerat lui Harry sa aiba telefonul pregatit pe apelare la salvare in cazul in care vom avea vreun lesinat…

 - Esti sigura ca nu vrei sa il acoperi? Ma intreba Harry pentru a mia oara ridicand o esarfa alba cand am oprit in parcarea liceului.

- Nu! Vreau ca lumea sa il vada, nu o sa il ascund, am spus indignata de idee. El se plimba cu numele meu mult mai mare pe gat si eu voiam acelasi lucru, cu ceea ce imi facuse el. – Plus, esarfa aia nu se potriveste deloc cu ce mi-ai ales de imbracat. Am continuat stramband din nas facandu-l sa rada si sa clatine din cap. Era normal ca Harry sa se ocupe de hainele mele si astazi, devenise deja o obisnuinta, de abia am scapat de mama acum cativa ani sa imi aleaga hainele si acum ma alesem cu un iubit mult mai autoritar si pasionat de tinutele sexy. Eram imbracata mai provocator decat am fost in viata mea, chiar si geaca de piele scurta a lui V parea banala pe langa ce purtam acum, chiar daca eram imbracata in unul dintre cele mai largi si lungi tricouri pe care le-am purtat in viata mea, asta era cam singurul obiect vestimentar demn de considerat asta. Picioarele imi erau acoperite pana la coapse de o pereche de jartiere negre din colant care dupa parerea lui Harry, imi transformau cracii intr-o capcana mortala. Nu erau ca cele din costumul de la Victoria’s Secret, dar in mare aratau la fel. Tricoul sau maioul, nu sunt covinsa, era larg, negru cu doua aripii argintii pe spate si cu un umar gol. Purtam si o pereche de jeansi scurti dar doar ca siguranta in cazul in care mi se ridica tricoul, pentru ca erau de lungimea unei perechi de boxeri si trico-maioul trecea peste ei, lasandu-mi o portiune de coapsa descoperita pana la jartiere. In picioare purtam, Slava Domnului, obisnuiti mei bocanci negri si parul il prinsesem intr-o coada impletita de sus, desi as fi preferat sa il am dezlegat la tinuta asta, voiam sa mi se vada tatuajul in toata splendoarea lui. Stiam ca Harry era putin retinut in legatura cu afisarea lui in public, probabil se temea ca ceilalti il vor concepe ca pe alt marcaj asupra posesiilor lui, cum a fost si cu celelalte. Dar mie nu-mi pasa.

Harry ofta, afisand apoi un zambet brusc.

- Astazi sa nu pleci de langa Jason si Austin.

Fata mi-a picat brusc.

- Cred ca glumesti.

Rase.

- Nici nu imi trece prin cap sa glumesc cu asa ceva. Uita-te la tine, ridica din sprancene muscandu-si buza.

- Tu m-ai pus sa ma imbrac asa. Am protestat suparata.

Se apropie de mine prinzandu-mi barbia.

- Da iubito, pentru ca in momentul asta esti cea mai sexy femeie din Univers, iar eu trebuie sa am grija de tine ca de ochii din cap. Imi facu cu ochiul sarutandu-ma rapid mai mult muscandu-mi buza si iesi din masina ca fulgerul. Stiam ce insemna asta:“ramai in masina”.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum