12. Fluturele

172K 5.4K 2K
                                    

                                          



 

                                                          12. Fluturele  

  

       "-Nu o sa ti-l tatuez eu,  o sa te fac sa ti-l doresti singura!"

Cuvintele sale ma enervau si in acelasi timp ma amuzau. Avea prea mult incredere in el si cineva ar trebui sa il trezeasca la realitate.

- Continua sa visezi! Am rostit hotarata, nelasandu-ma impresionata de sarutarile buzelor sale, presate pe gatul meu. Tot ce a facut, a fost maraie jucaus, parca acceptand o provocare.

L-am impins de pe mine, ridicandu-ma din pat. El a scos un oftat exasperat, intinzandu-se pe tot patul meu, era atat de inalt, incat aproape nu avea loc.

Am aprins veioza de pe noptiera patului meu, care a imprastiat o lumina difuza de nuanta sangerie, prin toata camera. Harry a zambit instantaneu cand a reusit sa ma vada mai bine, intinzandu-se din nou confortabil pe pat, si asezandu-si mainile sub cap.

- OK, e timpul sa pleci! I-am ordonat autoritara, punandu-mi mainile in san. A pufnit amuzat, zambetul intinzandu-i-se pe toata fata si privindu-ma neastamparat.

- Stai putin! Se ridica rapid in fund, privindu-ma pe sub ochi. Lumina sangerie din camera mea, il facea mai demonic decat era. Si prin demonic vreau sa spun, revoltator de sexy.

- Ma suni de zece ori si aproape plangi in telefon ca sa vin aici, si acum ma gonesti?

- Cand am plans eu in telefon? Am tipat revoltata, lovind cu piciorul in podea. Imediat am tacut, aducandu-mi aminte ca nu sunt singura acasa. Harry ma privea inca ranjind, satisfacut de reactia mea.

- Te-am chemat aici ca sa opresti prostia asta. Am clarificat intepata, aratand spre papusa asezata langa el, pe pat. Ti-ai facut treaba, acum valea. Am ordonat autoriatara. A zambit pervers, ridicandu-se in genunchi pe pat si ridicandu-si mana pentru a o prinde rapid pe a mea. M-a tras fulgerator  pe pat, si m-a obligat sa ma asez la fel ca el, in timp ce isi aseza o mana peste gatul meu, lipindu-si fata de obrazul meu.

- Vezi tu... sopti usor in urechea mea. Problema e ca nu mai vreau eu sa plec. Am oftat exasperata incercand sa nu ma las impresionata de mangaierile degetelor sale fine, pe gatul meu. Eram amandoi asezati in genunchi, pe pat, era o pozitie extrem de ciudata, dar el o facea sa para pasionala.

Frigul noptio intra din ce in ce mai puternic, prin usa deschisa a balconului meu, facandu-ma sa tremur scurt. El mi-a simtit imediat reactia si m-a tras mai tare la pieptul sau, incolacindu-si ambele brate in jurul meu si lipindu-si obrazul de al meu.

- Vezi?! Daca eu plec, cine te mai incalzeste? Sopti suav dar totusi amuzat, cu buzele aproape lipite de urechea mea. Am incercat sa raman constienta.

- Usa inchisa. I-am replicat artagoasa, indreptandu-mi privirea spre perdelele care falfaiau salbatice sub briza vantului. Rase usor, cu un glas de inger, ingropandu-si si mai tare fata in obrazul meu, adulmecand parca mireasma pieli mele. Asta mi-a adus aminte ca am nevoie de un dus neaparat.

M-a strans atat de tare la pieptul lui, parca incercand sa ma lipeasca acolo, ma intreb oare ce  gandea in momentul asta? Cand parea atat de pierdut in lumea lui. Dar cu toate astea nu pot nega sentimentul placut pe care mi-l ofera imbratisarea lui, siguranta si caldura care veneau odata cu acele brate masive si puternice, dar totusi atat de gentile. Ma simteam bine in preajma lui, si inafara de certurile si ciondanelile provocate de orgoliul meu enorm, Harry ma facea sa ma simt... parca din nou dorita, sa am acel sentiment ca cineva ma iubeste asa cum sunt. Sentiment pe care il pierdusem demult.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now