7. Orgoliu

173K 5.8K 2.8K
                                    

                                                     7. Orgoliu

     O energie cunoscuta mi-a strafulgerat prin vene, imi simteam inconstienta in trup, nu puteam deschide ochii, desi corpul meu renastea.

 Am deschis ochii brusc, expirand o gura mare de aer, spargand zidul care ma tinuse prizoniera pana acum.

 Sangele meu fierbea, alergandu-mi precum argintul viu prin vene, am simtit din nou acea euforie ciudata careia ii dusesem lipsa, parca renascusem. Era atat de bine, dar de ce era?

 Brusc, m-am trezit la realitate, eram aproape de moarte, trupul meu parca se dezmembra si mintea o lua razna, cum era posibil sa ma simt atat de bine acum? Era un singur raspuns la intrebarea asta: eram drogata.

 Am observat ca eram intinsa pe o saltea neagra, in jurul meu parea sa fie un fel de dormitor desi nu arata ca unul.

Patul, era o saltea  mare, acoperita cu cearseafuri negre si curate, dar care miroseau vag a tutun. Peretii aveau o culoare inchisa, nu imi puteam da seama cu exactitate datorita intunericului difuz asternut in camera din cauza draperiei negre care acoperea fereastra micuta. In fata mea se afla un birou destul de lung, pe care erau asezate doua monitoare de computer, dar o singura tastatura, si multe alte dispozitive in jurul lor. Pe partea stanga, un dulap destul de ciudat, din sticla in interiorul caruia erau asezate, casti de motociclist, niste butelii argintii ciudate, si mai multe obiecte straine pentru mine.

Langa fereastra era pozitionat un dulap normal, de dimensiune medie, de culoare neagra.

Era o camera destul de sumbra, dar totusi ordonata. M-am ridicat imediat de pe salteaua joasa, simtand energia in vene in urma miscarii, eram inca incaltata. Am facut pasi rapizi pana la fereastra din stanga, tenisii mei scotand un zgomot usor in contact cu parchetul dur. Am prins marginea draperiei si am tras-o cu putere, fiind invadata imediat de o baie de soare. Tot nu reuseam sa imi dau seama unde sunt, privelistea de afara era una ciudata, un cartier destul de neangrijit, casele aveau fiecare structura proprie, unele erau mai orodonate, avand gazon verde si chiar copii mici care se jucau in curte, dar altele pareau parca abandonate de lume.

 Mi-am frecat tamplele incercand sa imi amintesc ce se intamplase, unde eram acum. Deodata am observat un mic punctulet rosu pe incheietura antebratului meu, am studiat mai bine semnul si parea sa fie intepatura. Am scrasnit din dinti, simtindu-mi sangele urcandu-se in cap, m-am chinuit atat sa ma las de droguri si acum totul se dusese de rapa. Am observat masina neagra parcata la cativa metrii de casa unde ma aflam eu. Acele aripi demonice si argintii mi-au readus amitirile precum o palma peste fata. Harry.

El ma adusese aici, el ma prins cand am cazut, bratele lui calde si respiratia puternica, furia si ochii aia… toate astea imi faceau capul sa vajaie, nu pot sa cred ca ma drogase.

 Eram aproape sa lovesc cu pumnul in geamul ferestrei cand am auzit usa deschizandu-se in spatele meu, m-am intors rapid si l-am vazut pe el, rezemat de tocul usii, cu mainile in san si privindu-ma serios.

- Ti-ai revenit? Ma intreba cu o voce  acuzatoare.

- M-ai drogat?! Am marait printre dinti, strangandu-mi palmele in pumni si apropiindu-ma cativa pasi de el.

- Nu asta voiai? Spuse dezinteresat, intorcandu-se si iesind pe holul din spatele usii.

 Am simtit cum innebunesc, adrenalina mi se instala in vene si l-am urmarit furioasa, iesind din camera.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum