9. Sa Inceapa Jocul!

174K 5.7K 3.1K
                                    








                                                    9. Sa Inceapa Jocul!





 - Kath!... Katherine, trezeste-te! Am inceput sa mormai inconstienta si sa imi agit mana prin aer, incercand sa opresc vocea enervanta.

- Ei, asta e buna, o sa intarzii la scoala, trezeste-te odata. Vocea devenise suparata si deodata am tresarit cand patura a fost trasa rapid de pe mine. Valul rece care m-a cuprins a fost ca o trezire la realitate. M-am ridicat speriata in sezut, privind socata in jurul meu.

- Usor, scumpo, n-am vrut sa te sperii. L-am observat pe tata langa marginea patului meu, privindu-ma cu amuzat. Am incercat sa ma linistesc si sa revin cu picioarele pe pamant dupa ce am bolborosit cateva injurii mintale.

- Grabeste-te, in douazeci de minute trebuie sa fii la scoala. Ma anunta tata inainte sa iasa pe usa. Ma frecam pe frunte, incruntandu-ma la amintirile de noaptea trecuta: mesajul, visul... ia stai asa; douazeci de minute?

- La dracu’! Am injurat sarind din pat, impleticindu-ma in propriile picioare si fiind la un pas sa cad in nas.

De ce nu sunase nenorocitul ala de ceas? A da; pentru ca uitasem sa il setez. Am la baie. Facusem dus aseara, deci puteam sa trec pe asta acum, desi visul de noaptea trecuta imi lasase o pelicula fina de transpiratie pe piele insa nu mai aveam timp asa ca mi-am clatit fatam mi-am periat dintii si am incercat sa calmez dezastrul din parul meu pentru ca nu mai aveam timp sa il indrept. Maraind, l-am prins rapid intr-o coada la ceafa si am trecut  de cateva ori cu peria prin ea. Acum arata acceptabil, desi nu prea obisnuiam sa imi prind parul in coada.

Mi-am aplicat niste fard negru pe ploape si dermatograf, incercand sa acopar roseala care imi facea ochii sa arate ca doua sfecle. Am alergat inpoi in camera mea, simtind o ameteala rapida dezechilibrandu-ma pe moment. La dracu’, am nevoie de droguri.

Puteam sa imi iau pastilele, dar ma indoiec ca ma vor mai ajuta acum. Un bolnav degeaba ia medicamente atat timp cat cosuma alcool. Cam in aceeasi situatie eram si eu acum. Si habar nu aveam de unde sa fac rost de droguri, ma indoiesc ca voi gasi vreun magazin de vise prin prin zona, sunt ilegale si se fac pe ascuns, iar eu nu cunosc inca pe nimeni care sa se ocupe cu asa ceva, inafara de... ahh in niciun caz, nu am de cand sa cersesc la demonul ala ca un catel flamand.

Am   cotrobait rapid prin haine nestiind cu ce sa ma imbrac. Deodata, mi-a aparut in minte mesajul de aseara.  “Sa porti ceva sexy maine!”   Da, cum sa nu? Unde e treningul ala nenorocit? Ii arat eu sexy.

Strigatul tatei m-a oprit din cotrobait, am oftat nervoasa renuntand la plan pe moment si tragand pe mine o pereche de blugi mulati de un albastru-inchis  si un maiou negru. Bocanci mei erau inca la scoala asa ca mi-am luat tenisii negri. Parea destul de cald afara deci puteam pleca si fara geaca, ceea ce era bine pentru ca oricum zacea in vestiarul de la scoala.

M-am oprit in fuga din drumul spre usa, in fata oglinzii. Cum Dumnezeu?... Alesesm haine in care chiar aratam atragator. Ah, deci cand vreau sa fiu sexy nu-mi iese, si acum...

- Katherine! Strigatul tatei a rasunat in toata casa, am inceput sa injur renuntand sa ma mai schimb si iesind direct pe usa. Aveam alta geanta deci urma sa ma intorc cu doua acasa. Grozav.

- Haide, Katherine, pentru numele lui Dumnezeu, cat iti ia sa te imbraci? Ma certa tata exasperat cand am coborat jos.

- Calmeaza-te, tata, nu ma inrolez in armata. Am spus simtind din nou ameteala cand am coborat ultima treapta.

- Taci din gura si mananca ceva, te duc eu la scoala. Vorbi agitandu-se pe langa masa din bucatarie cu o farfurie de vafe. A, si  mersi pentru cina de aseara, adauga zambindu-mi. Nu ai mai gatit de cand... se opri brusc, eu mi-am incruntat sprancenele nervoasa. Voia sa spuna ca nu am mai gatit de cand a plecat mama, inainte obisnuiam sa ne petrecem ore in sir, amandoua in bucatarie.

Dangerous Love   I. ObsessionWhere stories live. Discover now