3. Capitol Nou, Probleme Noi

204K 6K 3.3K
                                    

                                     

 

                                          3. Capitol Nou, Probleme Noi

- Kath?! Mi-am auzit numele soptit de vocea speriata a lui Kristen, dar orice as fi facut nu puteam scapa din menghina priviri lui de foc. Expresia sa devenea din ce in ce mai serioasa, am sesizat doua linii fine pe fruntea lui, formand o incruntatura. Parca incerca sa isi dea seama "Cine dracu’ e ciudata asta blonda?".
In cele din urma expresia i s-a mai domolit formand chiar un foarte mic zambet, adancind liniile gropitelor din obraji. Dar nu era genul de zambet pe care il afisezi atunci cand cunosti o persoana, sperand ca o sa ii devi prieten, asa cum vazusem la Chris sau Zac, era mai degraba genul acela de ranjet malefic care anunta conceperea unui plan diabolic.
- Katherine! Am simtit mana calda a lui Kristen pe incheietura mea, vocea ei parea alarmata. Cu greu m-am trezit la realitate si mi-am eliberat ochii dintr-ai lui. I-am privit pe noii mei prieteni, se holbau la mine de parca ma transformam intr-un extraterestru chiar in acest moment. Si probabil privirea mea indica un asemenea lucru, daca si exteriorul arata cum se simtea interiorul eram praf.  

- Inca se uita la tine. Susoti Candice precum un copil mic care se joca de-a spionul. Cred ca o sa vina incoace. A continuat speriata dar si etuziasmata. Vorbele ei m-au facut sa imi intorc instinctiv capul spre el. Inca se uita la mine, sau mai degraba holba. Se pare ca si prietenii lui ii observasera atentia asupra mea si acum eram strafulgerata de mai multe perechi de ochi curiosi si intr-un fel, periculosi. In special ai blondei care coborase din masina lui Harry, ochii ei ma ardeau la propriu, observand interesul iubitului ei pentru mine, in timp ce acesta isi plimbaacum ochii peste corpul meu intins pe pamant, adulmecandu-mi parca fiecare forma care insa nu puteau fi observata in intregime din cauza pozitiei mele. Puteam sa pariez ca blonda se imagina rupandu-mi gatul in momentul asta. Mi-am coborat din nou privirea incercand sa imi aduc aminte daca exista vreo metoda care te poate face invizibil intr-un asmenea moment. Mi-as fi oferit o mana pentru asa ceva.

Capul meu s-a ridicat din nou si pot sa jur ca nu eu i-am dat voie. Ochii lui hipnotici parca puneau stapanire pe reflexele mele si imi ordonau sa ma uit din nou la el.
Acum incepea sa ma enerveze cu adevarat era privirea lui din ce in ce mai insistenta.Era din nou serios, sprijinit pe capota masinii sale, cu bratele incrucisate la piept si conturul muschilor din ce in ce mai proeminent pe pielea sa alba, prazdata de tatuaje ale caror imagini nu le puteam dezlusi de la distanta. Privirea sa intunecata imi aducea aminte de ochii pradatatoului privindu-si prada, sau mai bine zis; privirea demonolui analizand sufletul neajutorat chiar inainte de a-l devora.
 De ce nu se mai termina odata? Fierbeam in suc propriu si eram la un pas sa ii strig o injuratura sa isi mute dracului ochii  de pe mine. Parea ca nu va face asta pana cand eu nu voi reactiona in vreun fel, imi astepta revolta.

Dar cu toate astea privirea lui atat de insistenta imi transmitea si altceva inafara de furie, ochii lui imi trimiteau valuri de electricitate in fiecare particica din corp. Nu pot sa nu recunosc ca arata precum un Adonis al generatiei moderne, dar am mai cunoscut eu baieti frumosi si niciunul nu m-a curentat. Ce era in neregula cu acesta? Sau mai bine zis ce e in neregula cu mine?
M-am incruntat, fixandu-i privirea si amenintandu-l sa isi ia ochii curiosi si electrizanti de pe trupul meu. Reactia mea nu l-a facut decat sa ranjeasca diavoleste, satisfacut ca ma enervase. Stiam ca asta astepta.

Palmele mi s-au strans in pumni si un scurt marait mi-a iesit printre buzele intredescise.
-Kath, vii cu mine pana la baie? Spuse Kristen ridicandu-se repede si fara sa mai astepte un raspuns imi prinse incheietura maini, obligandu-ma sa ma ridic in picioare.
Fara sa vreau i-am observat cu coltul ochiului expresia, cand m-a vazut in intregime. M-am intors  spre el, zambetul lui s-a marit intr-unul obraznic, o vedeam pe blonda lui cum incearca sa ii atraga atentia, dar el se prefacea ca nu o aude, iar eu simteam din nou electricitatea aia ciudata traversandu-mi prin vene, atunci cand ochii sai au coborat, analizand, pe corpul meu.
Am marait din nou si mi-am insfacat sticla de apa de pe jos chiar inainte ca prietena mea sa ma traga dupa ea prin campus la intrarea in liceu. Mi-am intors iar capul ca o proasta si zambea, mai larg, si voiam sa imi dau o palma cand am realizat ce priveliste i-am oferit spre fundul meu, atunci cand m-am aplecat dupa sticla de apa.
Cand am intrat in interiorul cladiriim, am desfacut dopul sticlei si am inceput sa beau insetata din lichidul carbogazos si incalzit de soare. Avea un gust respingator acumdar aveam nevoie de orice sa scap de senzatia care imi traversa corpul acum. Nici eu nu o puteam descrie: nervozitate, fiori si cumva... atractie? Nu, in niciun caz! Nu fi proasta! M-am criticat in mintea mea. Sunt sigura ca toate astea sunt din cauza caldurii si a schimbarilor bruste din ultima vreme, poate era si din cauza dependentei care nu trecuse de tot... da, sigur asta era.
Fara sa acord atentie pe unde merg, m-am lasat tarata de Kristen printre sutele de studenti de pe hol, care ma priveau ca pe un experiment scapat din laboratorul de chimie. Eram o fiinta scapata din socurile electrice provocate de privirea unui demon.
Imi venea sa tip spre ei, sa imi descarc tensiunea pe ceva, dar nu am mai avut timp pentru ca imediat Kristen m-a tras pe o alta usa, aflandu-ne acum in toaleta fetelor de la parter.
-Afara, acum. Practic le-a ordonat celor doua fete care  erau inauntru, aranjandu-si machiajul in oglinda. Cele doua nu au comentat nimic, si-au luat repede gentile dupa ce si-au dat ochii peste cap si au trecut ca pe langa mine, in timp ce Kris verifica restul baii, lovind cu piciorul usa fiecarei toalete, asigurandu-se ca nu mai era nimeni inauntru. Imi placea din ce in ce mai mult de ea.
-Kath, orice ai face... stai departe de tipul ala. Se intoarse deodata serioasa si degetul sau aratator se ridica spre mine.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum