Prolog

22.5K 905 13
                                    

Prolog




7 August 2010


Eram pregatita sa fac pasul cel mare, cel ce imi va schimba viata pentru totdeauna, iremediabil. Imi doream ca viitorul meu sa fiu unul cat mai infloritor si sa fiu pe deplin fericita, asa cum imi promisese iubitul meu si speram ca pe drumul vietii mele sa ajung sa-l iubesc pentru ca imi completa acea bucatica de inima care pana acum fusese goala.

Oglinda de pe perete reflecta chipul meu ce radia de fericire, in sfarsit. Imi distrusesem viata in urma cu aproape sapte ani cand m-am indragostit nebuneste de cine nu trebuia si mi-o indreptasem cand am rupt definitiv legatura cu acel nimeni, devenind o femeie implinita, pana in urma cu o luna cand mi-am dat seama ca nu sunt implinita pe toate planurile.

Am zambit trecandu-mi degetele peste buclele blonde ce se revarsau in valuri pe spatele meu. Am facut o pirueta minunandu-ma de rochia superba pe care o purtam si am inghitit in sec simtindu-ma cu adevarat emotionata.

-Esti gata, draga mea?

Vocea tatalui meu mi-a dat si mai mari emotii si m-am intors stralucitoare spre el, el venind mandru spre mine.

-Sunt gata!

Indarjirea din vocea mea l-a facut sa zambeasca si sa imi sarute parul.

-Scumpa mea fetita, ma alinta el asezandu-mi mana dupa bratul sau, ghidandu-ma spre usa.

Am coborat scarile ce duceau la parter si am descoperit ca totul este gol.

Pieptul mi s-a umplut de teama si emotie, sentimente contradictorii alergand nebune prin corpul meu, agitandu-ma si facandu-mi inima sa o ia la goana si respiratia sa mi se inteteasca.

Vedeam lumina ce intra in vila prin usa deschisa care dadea in spatele casei si ma simteam ca intr-un vis din care nu doream sa ma trezesc vreodata. In sfarsit puteam sa vad fericirea cum se apropie de mine sau cum ma apropii eu de ea.

Surazatoare am pasit alaturi de bratul tatalui meu pe drumul ce ducea la noua mea viata si imediat ce am iesit din imensa casa aplauzele mi-au inundat urechile, iar inima mi s-a oprit de emotie.

Tatal meu mi-a zambit dulce si m-a tras putin in fata, mergand drept si mandru ca la armata alaturi de trupul meu ce incepea sa tremure.

Incercam sa respir adanc, dar respiratia mi s-a taiat in timp ce priveam in fata, vazandu-mi ingerul ce ma astepta cu bratele deschise. Era un joc bineinteles, dar ma simteam cea mai norocoasa femeie din lumea asta, simtind cum toate piesele din puzzle-ul vietii mele se aseaza cu gratie pe o tabla aurita.

Am zambit timida si am inaintat pana la arcada cu flori, apoi tatal meu s-a oprit, mi-a sarutat mana si eu mi-am asezat mana in mana LUI, acelui player ce m-a jucat pe degete inca din prima clipa pe care am petrecut-o in preajma lui.

Stiam ca e un vis, dar nu aveam de gand sa ma trezesc pentru ca totul parea prea real.

Mi-a zambit.

Trupul meu s-a topit in locul in care stateam.

O pala de vant mi-a mangaiat fata si gatul.

Ochii lui straluceau atat de puternic, iar mana lui o tinea strans pe a mea.

O pasare si-a tipat viata undeva in departare.

Bataile inimii mele se auzeau in fundal alaturi de muzica lina.

Sufletul mi se zgudui!

O voce groasa murmura cateva cuvinte pe care ma chinuiam sa le inteleg.

Gura lui tresalta intr-un zambet si rosti un cuvant ce imi incalzi inima mai tare.

Aceeasi voce groasa mi se adresa.

Rosind i-am raspuns clar si sigura pe mine.

Cerul se insenina si soarele ne mangaia cu razele lui fierbinti.

Fluturii zburau imprejurul nostru, creand magie.

El se intoarse spre mine plin de adoratie.

Am inghitit in sec minunandu-ma.

-Va declar sot si sotie! Sebastian, iti poti saruta mireasa!

Sarutul nu intarzie sa apara, posesiv si senzual.

Era un joc!

Era un vis! Dar era visul perfect!




N.A.

Aceasta este o noua poveste <3 Si abia astept sa o scriu putin cate putin si sa imi spuneti ce credeti dar pentru inceput lasati-ma sa stiu daca vi se pare interesanta si merita continuata.

Pupici.

Dedicatia este pentru sustinere! Iti multumesc din suflet pentru ca imi citesti povestea si ma incanti cu voturi si comentarii. Te pup!


Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now