Capitolul 29

14K 705 18
                                    

Capitolul 29




Atentie!

Acest capitol contine scene explicite si limbaj licentios. 

Nerecomandat persoanelor sub 18 ani! :)




"Imi iubeam sotia cand era somnoroasa, cand imi gemea numele, cand se incorda incercand sa isi suprime orgasmul, dar cel mai mult cand ma privea cu dragoste. Era ceva in privirea ei, ceva ce ma facea sa imi dau seama ca sunt cel mai norocos si cel mai nenorocit barbat din lume! Dar o iubeam, Dumnezeu sa ma ajute, dar o iubeam!"




13 sepembrie 2010


Visul incepea sa dispara, dar saruturile lui erau reale si le simteam din ce in ce mai bine din moment ce ceata somnului se ridica. Am gemut si m-am intins asemenea unei feline sub asediul lui. Se pare ca noaptea trecuta nu i-a ajuns si dorea sa ma ajute sa incep saptamana cu bine.

Nu am deschis ochii, ci doar mi-am concentrat toata atentia pe saruturile lui de pe soldul meu drept. Partea buna, pe langa toate celelalte momente magice pe care mi le-a facut sotul meu, a fost ca nu am mai avut energia sa ma imbrac si am adormit goala, ca si Sebastian.

-Buna dimineata, iubito! i-am auzit vocea ragusita pe pielea mea fierbinte.

Am gemut din nou cand dintii i s-au infipt in carnea mea. I-am strans parul in pumni dandu-mi capul pe spate si mi-am ridicat bazinul din instinct. Mana lui s-a strecurat subtil intre pliurile mele, iar unul din degetele sale mi-a mangaiat mugurele inainte de a se afunda inauntrul meu, urmat de un al doilea. Gura i s-a asezat pe sanul meu, iar limba i s-a incolacit in jurul sfarcului meu umflat de dorinta.

Am deschis ochii.

Dintr-o miscare s-a asezat deasupra mea, mulandu-si trupul pe al meu, lipindu-se cu totul de mine. Isi aseza bratele de-o parte si de alta a capului meu, privindu-ma adanc in ochi, dandu-mi mie posibilitatea sa ii explorez spatele. Mi-am trecut degetele suav pe muschii bine conturati, apoi i-am prins fundul, apasandu-l, facand un gest deloc subtil cum ca l-as vrea in mine. Imi ranji cu nerusinare dar nu misca nimic.

Mi-am ingustat ochii la el si mi-am frecat bazinul de al sau. I-am mangaiat in continuare spatele si bratele, simtind cum muschii sai se incordeaza sub degetele mele, apoi mi-am folosit unghiile. A scos un marait jos, excitat si excitant ce mi-a trimis fiori pe sirea spinarii.

-Asa, iubito! Excita-ma!

Un mic discomfort s-a instalat in josul stomacului meu, discomfort ce imi semnala ca eram mult prea excitata pentru a mai astepta.

Mi-am ridicat picioarele pe langa el, apoi l-am incercuit cu el, tragandu-l spre mine, lipindu-i partea intima de a mea.

-Cineva e nerabdator? ma intreba apropiindu-se inca putin de fata mea.

-Te vreau in mine! i-am ordonat maraind. Vreau sa te simt miscandu-te!

I-am savurat expresia surprinsa, apoi am vazut cum un ranjet se naste pe buzele lui inainte de a se freca de mine.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now