Capitolul 6

15.9K 856 7
                                    

Capitolul 6




"Apoi a devenit o scorpie si mi-am dorit-o si mai tare. Se impunea si pur si simplu mandria si orgoliul ei imi trezeau simturile la viata."




10 Iulie 2010


-Multumesc frumos ca o tii pe Kitty, am miorlait eu in telefon la Renata privindu-l urat pe Sebastian care conducea multumit.

-Eh, poti sa i te impotrivesti lui Sebastian? intreba ea razand. Deci, ati decis totul in legatura cu nunta?

-Da, iti voi povesti totul cand ma intorc, am anuntat-o.

-Aveti grija ce faceti pe acolo, rase ea.

-Da, da, mi-am dat ochii peste cap stiind ca Sebastian nu vroia nici macar sa ma sarute.

-Imi va fi dor de tine, se planse ea.

-Si mie, dar cand ma voi intoarce trebuie sa dormi la mine!

Sebastian a inceput sa rada si eu l-am privit intrebatoare.

-Sebastia probabil ca te vrea in fiecare noapte langa el, spuse aceasta luandu-se dupa rasul lui.

-Sebastian nu va dormi in fiecare noapte cu mine, am anuntat-o eu privindu-l urat.

-Da, ai dreptate, nu va dormi! rase ea. Hai ca trebuie sa inchid. Aveti grija de voi, imi spuse ea apoi imi trimise un pupic.

-Si tu, am suspinat. Pupici, si am inchis.

Am dat drumul la radio neavand puterea sa intretin o conversatie si m-am lasat moale in scaun intorcand capul in dreapta si privind afara, gandindu-ma cum avea sa decurga nunta si casnicia noastra. Sigur nu ca a parintilor mei pentru ca ei se iubeau iar eu si Sebastian eram atat de diferiti unul de altul si eram amandoi incapatanati si orgoliosi, oare cum vom face fata la tot ce presupune o casnicie?

-Iti place pianul? ma intreba el dand muzica mai incet.

-Da, am raspuns privind inca pe geam.

Muzica ma relaxa si ma facea sa adorm dar ma chinuiam sa imi tin ochii deschisi. Decisesem cu Sebastian ca vom conduce jumatate de drum eu jumatate el pentru ca mergeam cu masina mea ca era mai spatioasa si aveam mai mult loc unde sa ne punem bagajele. Stiam ca se va simti jignit ca vreau sa conduc eu dandu-mi probabil o replica gen "e rusinos pentru un barbat sa se afle in dreapta in timp ce iubita lui conduce". De asta eram bosumflata acum, stiam ca nu ma va lasa sa conduc.

Somnul ma fura putin cate putin si am inchis ochii doar pentru o secunda. Sebastian deja conducea de cateva ore bune, era aproape seara, iar peisajul ce ne inconjura era minunat, dar noaptea trecuta nu prea dormisem si eram moarta de oboseala, dar ma mai gandeam si ca in urmatoarea saptamana sigur voi dormi cu Sebastian in pat si sigur mai mult de jumatate de noapte nu voi inchide un ochi stiindu-l atat de aproape de mine.

Am suspinat si mana bruneta se aseza pe piciorul meu, strangand usor, facandu-ma atenta. Mi-am intors capul somnoros spre el si l-am privit cu ochii intredeschisi.

-Hai sa oprim in noaptea asta la un hotel si maine dimineata la prima ora vom porni din nou dupa ce ne odihnim bine. Nu mai avem mult.

Vocea lui peste pianul ce rasuna din difuzoare m-au facut sa gem usor lasandu-mi privirea sa ii urmareasca toate trasaturile din nou. Degetele ma furnicau aducandu-mi aminte cum in dimineata aceea i-am atins pielea fetei.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz