Capitolul 16

14.6K 764 21
                                    

Capitolul 16




"Ajunsesem la o intelegere tacuta. Sa ne comportam ca si cum am fi indragostiti, dar ceea ce nu banuia aceasta frumoasa femeie din fata mea era ca incetasem demult sa ma prefac."




26 Iulie 2010


Din nou luni.

Din nou o alta zi de munca.

O alta zi in care Sebastian se purta extraordinar cu mine, dovada fiind atat cafeaua si micul dejun de pe masa cat si buchetul de trandafiri cu care ma intampina in aceasta dimineata.

-Buna dimineata, pisicuta mea! ma alinta el sarutandu-mi obrazul. Imi place parfumul, imi trase scaunul ca sa ma pot aseza la masa.

-Nu inainte sa pun florile in apa, am zambit recunoscatoare.

-Le pun eu, mi le lua din maini umpland imediat o vaza in care le aseza cu indemanare.

Mi-am ingustat ochii la el in timp ce ma asezam pe scaun, iar el imi surprinse privirea si se arata surprins, dar ii citeam amuzamentul in ochi.

-Cine esti si ce ai facut cu Sebastian?

Imi zambi si veni in fata mea, trecandu-si degetul aratator pe care avea inelul acela barbatesc si sexy de-a lungul fetei mele, aprinzandu-mi simturile pe data. Am suspinat si i-am dat mana la o parte, daruindu-i un zambet de milioane.

-Vreau sa fiu barbatul perfect pentru tine, ma anunta prinzandu-mi mana si sarutand-o cu eleganta.

Se aseza apoi in fata mea pe un scaun si incepu linistit sa manance din micul dejun pe care il pregatise. Se straduia din greu sa-mi intre in gratii si observam asta si pentru ca ii pusese de mancare pisicutei mele, facuse cumparaturi seara trecuta, ma rasfatase cu un masaj de milioane si ne uitaseram amandoi la un film de groaza inspaimantator cu o seara inainte, dupa care am adormit tematoare in bratele lui.

Ma intrebam ce il facuse sa se schimbe atat de radical, dar nu imi bateam prea tare capul; ma simteam perfect asa si chiar imi puteam imagina cum am arata ca o familie... cu copii. Nu imi imaginam inca un copil al meu si al lui, dar nici el nu mai adusese discutia despre asta si eram multumita asa.

-Te duc la munca, ma anunta el controlandu-si telefonul.

-Ce program ai astazi? l-am intrebat terminandu-mi farfuria.

-Cred ca merg la centru, ridica el din umeri. Dar mai intai voi trece sa pun la punct toate detaliile pentru nunta. Ce zici daca o vom face seara? Am in minte o locatie superba in aer liber si seara ar deveni totul magic.

Am cantarit putin situatia.

-Am incredere in tine, am zambit intr-un sfarsit si el se relaxa.

-Maine vor veni si invitatiile si in cursul saptamanii asteia trebuie sa le trimitem pe toate. Meniul e deja ales, mai trebuie doar sa fie cumparate alimentele, bauturile, fructele si restul. Vreau sa te intreb despre aranjamentele din sala unde va avea loc petrecerea.

-Imi plac aranjamentele in tonuri calde, dar nu vreau sa am auriu la nunta. As opta pentru un orange cald. Daca vrei sa fiu mai explicita, acea culoare pe care o dau lumanarile, i-am explicat stiind exact ce am in minte. Si as vrea sa nu existe lumini artificiale de la bec, vreau candelabre.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now