Capitolul 23

12.9K 694 11
                                    


Capitolul 23




"Armurile sufletului meu se daramau una cate una si ramaneam gol in fata ei, iar ea imi ungea ranile cu unguent, inchizandu-le! O adoram pe femeia din fata mea! O iubeam pe sotia mea!"




Un sfarsit de concediu perfect!


Ne aflam de trei zile in Venetia, splendida si frumoasa Venetia, un alt oras plin de romantism si pasiune. Clipele mele, primele mele clipe alaturi de Sebastian deveneau din ce in ce mai frumoase datorita lui. Se implica in casnicie, cel putin acum, la inceput. Imi placea ca era atent cu mine, tinea cont de nevoile mele, de placerile si dorintele mele si chiar imi descopeream unele noi alaturi de el, ca de exemplu, am descoperit ca imi place sa ma plimb cu gondola la miezul noptii, sub cerul instelat, ca in acest moment.

Ochii albastrii ai sotului meu straluceau puternic si ma priveau cu nerusinare, parca dezbracandu-ma din priviri.

-Suntem casatoriti! sopti mangaindu-mi chipul cu degetul aratator, metalul rece al inelului trimitand un curent electric prin trupul meu.

Parca nu-i venea sa creada.

I-am zambit si m-am apropiat de el tarsaindu-mi genunchi in gondola incapatoare. Gondolierul ne privea curios cu coada ochiului, vaslind usor, creand atmosfera.

-Nu-ti vine a crede, am tras eu concluzia prinzandu-i parul intre degete.

Ma ridica in bratele sale dintr-o miscare si ma lipi de el.

-Esti a mea!

Ochii i-au stralucit puternic in momentul cand buzele lui rostira acele cuvinte si un sentiment de euforie ma cuprinse.

Am lasat privirea sa imi alunece pe trasaturile sale, apoi mi-am impreunat degetele cu ale lui, mangaindu-i verigheta. Briza imi facu pielea de gaina, infiorandu-ma, dar nu ma puteam misca nici un centimentru. Ma simteam, in sfarsit, apreciata, iubita, dorita. Sebastian era chiar un barbat adevarat!

Mi-am apropiat buzele de ale lui, mangaindu-le usor.

El inchise ochii.

Am suras usor!

-Cum se simte sa iti vezi visele transformate in realitate? imi sopti peste buze.

Am inghitit in sec si i-am oferit un sarut usor, abia atingandu-l. El gemu si imi stranse degetele, ducandu-mi mainile la spate o data cu ale lui.

M-am departat un milimetru de el si cu ochii inchisi am suspinat:

-Visele mele n-ar fi complete fara tine!

Apoi am deschis ochii si i-am intalnit privirea socata. Am inghiti din nou in sec si am incercat sa ma departez de el, dar nu m-a lasat. Ma privea intens si parca dorea sa afle adevarul de pe chipul meu, sa afle daca ceea ce i-am spus mai devreme nu e doar o minciuna pe care ar spune-o oricare.

-Este atat de usor sa ma indragostesc de tine, sopti si ma saruta dulce, tragandu-ma mai aproape, daca se putea.

Inima mi-a luat-o razna si in timp ce Sebastian adancea sarutul, limba lui intalnind-o pe a mea, mi-am simtit trupul cuprins de o dorinta arzatoare. L-am strans la randul meu si m-am lasat dusa de val, savurand gustul lui si caldura ce ma invaluia in bratele sale.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now