Capitolul 22

14.8K 722 6
                                    

Sper sa va placa! Lectura placuta!


Capitolul 22




"Cu fiecare miscare, inima mea inceta sa mai bata! Imi impuneam sa nu simt, sa fie doar sex intre noi, dar nu puteam! Ea era atat de calda, frumoasa, dragastoasa. Ma indragosteam incet si sigur! Si partea rea era ca imi placea sentimentul!"




O noua destinatie pentru tinerii casatoriti!


Mi-am luat privirea de la sotul meu si am privit uimita Coloseumul. Tocmai aterizasem din nou intr-o locatie necunoscuta si Sebastian ma adusese legata la ochi intr-o alta parte a lumii pe care nu o vazusem pana la aceasta varsta. Totusi, in aproximativ o luna de cand il cunoscusem, el facuse in asa fel incat sa vizitam doua dintre tarile mele preferate, pe care le adusesem in discutie doar in trecere. Si iata-ma acum! In Roma, fascinanta capitala a Italiei, impreuna cu barbatul ce mi-a schimbat viata total.

-Iti place? m-a intrebat el inconjurandu-mi talia cu bratele sale puternice.

M-am sprijinit cu spatele de pieptul lui si am suspinat incantata.

-E perfect! Totul! Vreau sa fie asa si de acum!

L-am simtit cum se incordeaza in spatele meu, dar imediat s-a destins si mi-am zis ca e din cauza vantului ce batea usor.

Ma intoarse cu fata spre el si imi dezmierda buzele cu ale lui, apoi ma privi adanc in ochi asezandu-si mainile pe soldurile mele.

-Iti voi da orice imi vei cere, iubire!

Inima a inceput sa imi bata mai repede si am inghitit nodul din gat cu greutate. Ochii lui erau atat de albastrii, atat de seriosi ca ma lasa fara cuvinte. Mi-am pus mainile dupa gatul sau si l-am tras mai aproape de mine, soptindu-i peste buze:

-De ce nu te-am intalnit mai devreme?

S-a incordat inca o data in timp ce ma saruta si am pus asta pe seama faptului ca poate nu aveam acelasi romantism.

S-a despartit de mine si a privit peste capul meu.

-Vreau sa fie memorabil.

A zambit privind in jos la mine si asa cum facuse si la Turnul Eiffel, a rugat un domn dintr-un grup sa ne faca o poza, iar acesta, politicos ne-a indeplinit dorinta zambind. Sebastian s-a postat in spatele meu si inconjurandu-mi talia cu mainile, a zambit la camera, ca si mine. Apoi a facut un gest total suprinzator, m-a rotit in asa fel incat sa fim fata in fata si dupa ce mi-a aruncat o privire superba, s-a aplecat sa depuna un sarut suav pe buzele mele. Mi-am muscat buzele, iar el rase la gestul meu timid.

-Multumim!

A luat camera de la acel barbat si a apasat pe un buton sa vizualizam pozele, care erau mai mult decat superbe.

-Deci, ce facem aici? Mai avem o saptamana de relaxare si de stat impreuna non stop. Trebuie sa profitam, nu? l-am intrebat si sunt sigura ca ochii mi-au sclipit in acel moment.

El imi zambi scotandu-si in evidenta gropita si ma lua de mana, sarutandu-mi degetele.

-Am ceva special pregatit pentru noi, iubito!

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ